Πορτογαλία

«Αετοί» ανατροπής

Χάρη στην «ανατροπή» στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπενφίκα νίκησε 2-1 την Μπράγκα στο «Ντα Λουζ» και προκρίθηκε στον τελικό του πορτογαλικού Λιγκ Καπ.

Η Μπενφίκα νίκησε 2-1 με «ανατροπή» την Μπράγκα στο «Ντα Λουζ» στον μεταξύ τους ημιτελικό του πορτογαλικού Λιγκ Καπ και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης, όπου και θα αντιμετωπίσει τη Μαρίτιμο στις 26 Μαΐου, ενώ βρίσκεται και στο +2 στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας τους φιναλίστ του Europa League του 2011 απλά με την τετάρτη θέση της Superliga.

Η Μπράγκα κατάφερε να προηγηθεί και να αιφνιδιάσει τους «αετούς» με τον Ράφα Σίλβα στο 19’, όμως οι παίκτες του Ρουί Βιτόρια αντεπιτέθηκαν και «γύρισαν» το ματς με τον Ζόνας στο 58’ και τον Ραούλ Χιμένες στο 71’.

Βασικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν ο Ανδρέας Σάμαρης, στον πάγκο έμεινε ο Κώστας Μήτρογλου.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Εντερσον, Σίλβιο, Λουϊζάο, Λίντελοφ, Γκριμάντο, Σάλβιο (57’ Γκονσάλο Γουέδες), Σάμαρης, Ρενάτο Σάντσες (46’ Ζόνας), Καρσελά (86’ Φέισα), Ταλίσκα, Ραούλ Χιμένες

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους, Μαρσέλο Γκοϊάνο, Αντρέ Πίντο, Μπολί, Τζαβάν, Ζόσουε, Μάουρο (82’ Νίγκεζ), Λουίζ Κάρλος, Ράφα Σίλβα, Χασάν, Ουίλσον Εντουάρντο (68’ Στοϊλίκοβιτς)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x