Stoiximan Super League

«Άφαντος» παραμένει ο τεχνικός διευθυντής

Προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί τεχνικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ, κάτι που μπορεί να έχει συνέπειες και στον προγραμματισμό της ομάδας. Καμία ενημέρωση από την ΠΑΕ.

Η φετινή… πτώση του ΠΑΟΚ μετά τον Δεκέμβριο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι υπήρξε λάθος προγραμματισμός από τη διοίκηση του συλλόγου.

Μετά την αποχώρηση του Ζήση Βρύζα, είχε γίνει γνωστό ότι ο διάδοχός του θα έχει ανακοινωθεί μέχρι τα τέλη Απριλίου. Σήμερα έχουμε 29 Απριλίου και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ο τεχνικός διευθυντής που θα «τρέξει» τον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Την υπόθεση έχει αναλάβει προσωπικά ο Ιάκωβος Αγγελίδης, ο οποίος δεν έχει πει το παραμικρό για το συγκεκριμένο ζήτημα και γενικώς από την ΠΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος.

Το μόνο που έχει βγει προς τα έξω είναι πως ο Ιβάν Σαββίδης επεξεργάζεται ένα διαφορετικό μοντέλο από αυτό του τεχνικού διευθυντή, κάτι που καθυστερεί τις εξελίξεις για το συγκεκριμένο θέμα.

Ωστόσο, δεν μπορεί να γίνει καμία προεργασία για την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της επόμενης σεζόν, από τη στιγμή που υπάρχει εξέλιξη για το παραπάνω ζήτημα. Ο κ. Αγγελίδης, από τη μεριά του, βρίσκεται στο εξωτερικό μαζί με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, αλλά από ό,τι φαίνεται δύσκολο αυτό το ταξίδι θα έχει σχέση με την υπόθεση του τεχνικού διευθυντή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x