Europa League

Αφεντικό είναι η Ζενίτ!

Στην πρεμιέρα των ομίλων πανηγύρισαν και οι δύο. Μόνο η Ζενίτ όμως, συνέχισε… αγριεμένη, επιβλήθηκε 3-1 της Σοσιεδάδ και έγινε αφεντικό του 12ου ομίλου του Europa.Με το ίδιο σκορ ξέσπασε η Ρόζενμποργκ

Αγριεμένη συνέχισε την… επέλαση στον δωδέκατο όμιλο του Europa League η Ζενίτ, η οποία επιβλήθηκε 3-1 της Ρεάλ Σοσιεδάδ στη δεύτερη αγωνιστική.

Μετά και από τα επιβλητικά αποτελέσματα που πέτυχαν στην πρεμιέρα, οι δύο ομάδες ήξεραν πως το ματς θα είναι ντέρμπι, με την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης να εκμεταλλεύεται άψογα την έδρα της για να πάρει «κεφάλι» στον όμιλο.

Μάλιστα, το έδειξαν από… νωρίς, αφού στο πέμπτο μόλις λεπτό του ματς ο Ριγκόνι άνοιξε το σκορ. Ο Κοκόριν στο 24’ διπλασίασε τα τέρματα, με την αντίδραση των Ισπανών να έρχεται στο 41’ με τον Γιορέντε. Ο Κοκόριν και πάλι ήταν αυτός που έδωσε τη λύση, με την κεφαλιά που πέτυχε να διευρύνει εκ νέου το προβάδισμα για το τελικό 3-1.



Τη δύναμή της στη Βαρντάρ έδειξε η Ρόζενμποργκ. Μετά τη βαριά ήττα (4-0) από τους Ισπανούς στο πρώτο ματς, οι Νορβηγοί ξέσπασαν με 3-1. Το σκορ άνοιξε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μπέντνερ στο 25’, ενώ Κόνραντσεν (56’) και Χέντερνσταντ (68’) «κλείδωσαν» από τις αρχές του δεύτερου μισού τη νίκη. Το πρώτο γκολ της Βαρντάρ στους ομίλους του Γιουρόπα πέτυχε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Φελίπε.



Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης-Ρεάλ Σοσιεδάδ 3-1
(5’ Ριγκόνι, 24’, 60’ Κοκόριν – 41’ Γιορέντε)

Ρόζενμποργκ – Βαρντάρ 3-1
(25’ πεν. Μπέντνερ, 56’ Κόνραντσεν, 68’Χέντενσταντ – 90+1 Φελίπε)

Η βαθμολογία:
1. Ζενίτ (8-1) 6
2. Ρεάλ Σοσιεδάδ (5-3) 3
3. Ρόζενμποργκ (3-5) 3
4. Βαρντάρ (1-8) 0

Η επόμενη (3η) αγωνιστική (19/10 - 20:00):
Ζενίτ – Ρόζενμποργκ
Βαρντάρ-Ρεάλ Σοσιεδάδ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x