Stoiximan Super League

Αφήνει το rotation ο Ολυμπιακός, φουλάρει για Ατρόμητο

Ο Πάουλο Μπέντο έδωσε τις απαραίτητες ανάσες στους παίκτες που ήθελε στο ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά και αναμένεται κόντρα στον Ατρόμητο να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού, χωρίς να προκύπτει κάτι το σημαντικό, με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Πλατανιά να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Μπρούνο Βιάνα δεν έχει κάτι σημαντικό και εκτός απροόπτου θα είναι κανονικά στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο.

Σε ό,τι αφορά τα σχέδια του Πορτογάλου τεχνικού για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο, το rotation μένει στην άκρη, αφού αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα σε έναν αντίπαλο, που ειδικά μέσα στο Περιστέρι του προκαλεί διαχρονικά προβλήματα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καπίνο, κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μποτία και Ντα Κόστα και στα δύο άκρα σίγουρος είναι ο Φιγκέιρας, αλλά όχι σε ποιο άκρο. Αν χρησιμοποιηθεί αριστερά, τότε βασικός δεξιά θα είναι ο Ομάρ, ειδάλλως θα παίξει δεξιά και αριστερά θα είναι ο Ρέτσος.

Στον άξονα η τριπλέτα, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς και Φορτούνης δεν δείχνει να «σπάει», ενώ τον Ιντέγε στην κορυφή θα πλαισιώνουν οι Σεμπά και Ελιουνούσι, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x