Γενικά

Άφησε… άφωνους τους γιατρούς ο Ριβάλντο

Την εντύπωση ότι μπορεί να παίζει… για πάντα ποδόσφαιρο συνέχισε να τροφοδοτεί ο Ριβάλντο! Αποφασίζοντας να επανέλθει στην ενεργό δράση, ο 43χρονος Βραζιλιάνος άφησε άφωνους τους γιατρούς στα τεστ.

Όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι -στα 43 του- θα επανέλθει στην ενεργό δράση (με τη φανέλα της ομάδας του, Μότζι Μίριμ), το ερώτημα ήταν εύλογο:

«Πόσων χρονών θα το πάρει επιτέλους απόφαση ο Ριβάλντο»;

Ε, ήρθε ο ίδιος σήμερα να δώσει την απάντηση: Όποτε θέλει αυτός!

Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, ο Βραζιλιάνος σταρ όχι απλά πέρασε τις απαραίτητες εξετάσεις, αλλά άφησε… άφωνους τους γιατρούς με τ’ αποτελέσματά του.

«Για έναν παίκτη που έχει σταματήσει εδώ και 15 μήνες τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά. Μπορεί να παίξει και πάλι επαγγελματικά. Χρειάζεται μόνο να πάρει λίγη μυϊκή μάζα», είπε χαρακτηριστικά ο γιατρός Ρικάρντο Μέλο.

Όσο για τον ίδιο, παρέμεινε μετριοπαθής. Και αντί ν’ αναλύσει το πόσο έτοιμος νιώθει να επιστρέψει στο γήπεδο, εμφανίστηκε ανυπόμονος να δώσει απαντήσεις (και εκεί):

«Το περίμενα ότι θα είμαι καλά, αλλά όχι τόσο καλά. Τώρα θα εξαρτηθεί από το πώς θ’ αντιδράσει το γόνατό μου. Το σημαντικό όμως τώρα είναι να είμαι δίπλα στην ομάδα σε καθημερινή βάση, ώστε ν’ ανέβουμε στη βαθμολογία, ανεξάρτητα απ’ τη δική μου αγωνιστική κατάσταση».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x