Αγγλία

Άφησε και το σπίτι του ο Ντιέγκο Κόστα!

Τι άλλο να κάνει για να δείξει ότι δεν θέλει να γυρίσει στην Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα; Μετά τις πολλαπλές δηλώσεις που έχει κάνει κατά του Κόντε, τώρα έφυγε και από το σπίτι που είχε στην Αγγλία.

Καμία διάθεση να επιστρέψει στη Τσέλσι δεν έχει ο Ντιέγκο Κόστα που παράτησε το σπίτι του στην Αγγλία και ζητά εδώ και τώρα τη μετακίνησή του στην Ατλέτικο.

Ο πολιτογραφημένος Ισπανός είναι έντονα δυσαρεστημένος από τη συμπεριφορά των «μπλε» και του Κόντε και έχει εκφράσει τη δυσαρέσκειά του αρκετές φορές. Έχει δηλώσει μάλιστα πως του έχουν φερθεί σαν να είναι εγκληματίας.

Το κλίμα για αυτόν είναι πολύ άσχημο και για αυτό δεν πηγαίνει ούτε στις προπονήσεις της ομάδας με αποτέλεσμα να του έχουν επιβληθεί μεγάλα χρηματικά πρόστιμα.

Ο ίδιος επιθυμεί διακαώς να μετακομίσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ωστόσο οι πρωταθλητές Αγγλίας αξιώνουν ένα ποσό της τάξεως των 50 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Οι «ροχιμπλάνκος» έχουν απαγόρευση μεταγραφών μέχρι το Γενάρη, ωστόσο δύσκολα θα δώσουν τα χρήματα που ζητά η Τσέλσι για τον 28χρονο επιθετικό.

Αυτή τη στιγμή ο Ντιέγκο Κόστα, αφού άφησε το σπίτι που είχε στην Αγγλία, βρίσκεται στη Βραζιλία και περιμένει την κίνηση της Ατλέτικο ώστε να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x