Super League 2

Άφησε την ΑΕΚ να περιμένει…

Υπομονή θα πρέπει να κάνουν οι «πιτσιρικάδες» της ΑΕΚ για να σηκώσουν κάποιον τίτλο. Ο εξαιρετικός Εθνικός Σερρών επικράτησε 4-2 στον τελικό και αναδείχθηκε πρωταθλητής Football League στους Νέους!

Πρωταθλητής Νέων στη Football League αναδείχθηκε ο Εθνικός Σερρών, δείχνοντας πως έχει τις βάσεις για να χτίσει στο… μέλλον, μετά τον υποβιβασμό της πρώτης ομάδας στην Γ’ Εθνική.

Οι Σερραίοι επικράτησαν στον χορταστικό τελικό του Αλκαζάρ 4-2 της ΑΕΚ και σήκωσαν την κούπα, με την Ένωση να χάνει την ευκαιρία για… double μετά το πρωτάθλημα που πήρε σε επίπεδο Ανδρών και τους… μικρούς της να πρέπει να περιμένουν στο μέλλον για μια κούπα.

Μόλις στο 11’ ο Εθνικός πήρε τα ηνία της αναμέτρησης, ανοίγοντας το σκορ με ωραίο πλασέ του Χατζηδημητρίου. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στο 40’ ο Τσιλούλης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας και έβαλε τις βάσεις για το τρόπαιο. Στις καθυστερήσεις η ΑΕΚ με ωραία ενέργεια και κίνηση του Τσέλιου, παραμένοντας στο… κόλπο.

Στο δεύτερο μέρος, οι κιτρινόμαυροι πίεσαν για την ισοφάριση, όμως δεν τα κατάφεραν. Και σα να μην έφτανε αυτό, ήρθε στο 80’ ο Παπίτσας με κεφαλιά να δώσει εκ νέου… αέρα δύο τερμάτων και να κρατήσει απόλυτο αφεντικό τους Σερραίους. Στο 90’ η ΑΕΚ μείωσε με σουτ του Κυριαζή μέσα απ’ την περιοχή, έδωσε ενδιαφέρον στις καθυστερήσεις του τελικού, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω.

Και τελικά στο 94’ ο Χατζημητρίου με το δεύτερό του τέρμα, έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το 4-2, με τον Εθνικό Σερρών να πανηγυρίζει το πρωτάθλημα Νέων!

ΑΕΚ: Θ. Τσέλιος, Γραμματίκας, Γιαννούτσος (71' Ψάνης) Πανουργιάς (84’ Πογοσιάν), Βιδάλης, Γαλανόπουλος, Τζάθας (63' Αντωνίου) Καρβουνίδης (84’ Λίτσι), Κυριαζής, Η. Τσέλιος, Βλαχομήτρος (63' Μίχας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΕΡΡΩΝ: Γρηγοριάδης, Ταϊρης, Σαϊνατούδης (83’ Παπαδόπουλος), Κωνσταντίνου, Αγγελίδης, Χατζηδημητρίου, Κεραμιδάς, Τσιλούλης, Δούμτσιος (95’ Σιψής), Παπίτσας, Γκάλιος (87’ Σαμαράς)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x