Ιταλία

Αφοσιωμένος στη Μίλαν δηλώνει ο μάνατζερ του Μπάκα

Έχουν μαζευτεί πολλοί «μνηστήρες» για την περίπτωση του Κάρλος Μπάκα, αλλά ο μάνατζερ του τονίζει ότι ο Κολομβιανός έχει συμβόλαιο με την Μίλαν και είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα του.

Πολλές ομάδες έχουν βάλει στην μεταγραφική τους λίστα τον Κάρλος Μπάκα. Ο επιθετικός της Μίλαν πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις φέτος και έχει τραβήξει τα βλέμματα πολλών κορυφαίων συλλόγων. Μία από τις ομάδες που πρόσφατα έδειξαν ενδιαφέρον για τον 29χρονο είναι η Μπάγερν Μονάχου.

Ο μάνατζερ του παίκτη, Σέρτζιο Μπαρίλα, ξεκαθάρισε ότι ο πελάτης του έχει συμβόλαιο με την Μίλαν και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητάμε για άλλες προσφορές: «Ο Μπάκα έχει συμβόλαιο με τη Μίλαν, δεν μπορούμε να μιλάμε για άλλες προσφορές αυτή τη στιγμή. Ο πελάτης μου είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα του και στα παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ο Κάρλος θέλει πολύ να κατακτήσει με τη Μίλαν το Copa Italia και να βγουν στην Ευρώπη».

Να θυμίσουμε ότι ο Κολομβιανός μεταγράφηκε στους «ροσονέρι» την φετινή σεζόν προερχόμενος από εξαιρετικές χρονιές με την Σεβίλλη. Στην Ανδαλουσία κατάφερε να πετύχει μέσα σε δύο χρόνια 34 γκολ. Φέτος στο «Σαν Σίρο» μέχρι στιγμής μετράει 14 γκολ σε 30 συμμετοχές.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x