Stoiximan Super League

Αφύπνιση… τώρα

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε σε ένα ακόμη ματς ο Παναθηναϊκός αφήνοντας δύο βαθμούς στην Κέρκυρα. Αναγκαία η βελτίωση εν όψει play offs. Απουσίες και με ΠΑΣ, ανησυχία για Πράνιτς.

Ένας πολύ επιπόλαιος Παναθηναϊκός πέταξε δύο βαθμούς στην Κέρκυρα (1-1) και παρέδωσε ξανά στον ΠΑΟΚ τη δεύτερη θέση. Οι «πράσινοι» μετά το πρώτο αρκετά καλό ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος ήταν σε… άλλο γήπεδο, με πολλά λάθη, επιπόλαιες ενέργειες και επέτρεψαν στους αντιπάλους τους να τους ισοφαρίσουν.

Μετά από αυτή την απώλεια, πλέον η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έχει συμπληρώσει τέσσερα σερί ματς μακριά από τη Λεωφόρο χωρίς νίκη, καθώς είχαν προηγηθεί οι ήττες από Ατρόμητο, Βέροια και Πανθρακικό.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» δεν αναζήτησε δικαιολογίες στις πολλές απουσίες και ανέλαβε την ευθύνη, αλλά είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του για την εικόνα χαλάρωσης που παρουσίασαν στο δεύτερο μέρος κι αναμένεται να τους κρούσει το καμπανάκι του κινδύνου, καθώς η κανονική περίοδος ολοκληρώνεται και στα play offs όπου οι διαφορές είναι οριακές δεν επιτρέπεται τέτοια αγωνιστική συμπεριφορά. Αυτή τη στιγμή η βαθμολογία είναι ΠΑΟΚ 2, Παναθηναϊκός 2, Αστέρας Τρίπολης 1 και Ατρόμητος 0, οπότε…

Απουσίες και με ΠΑΣ

Τα προβλήματα απουσιών δεν θα λείψουν στον Παναθηναϊκό και στον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, αυτόν με τον ΠΑΣ Γιάννινα την προσεχή Κυριακή στη Λεωφόρο (19:00). Σίγουρα εκτός είναι ο Σίλντενφελντ που «χρωστά» μια ακόμη αγωνιστική, ενώ τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε ο Ατζαγκούν. Απών θα είναι ο Μάρκους Μπεργκ που μετά την περιπέτεια υγείας που είχε στόχος είναι να επανεμφανιστεί στα play offs, ενώ λογικά δεν θα πάρει το τεχνικό τιμ το ρίσκο να χρησιμοποιήσει Πέτριτς και Λαγό, που ταλαιπωρούνται από μυϊκούς τραυματισμούς. Μέσα σε όλα αυτά, ο Πράνιτς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο γόνατο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x