Stoiximan Super League

Αγανακτισμένος με τη διαιτησία, τη διοίκηση και τους οπαδούς της ΑΕΚ ο Καραπαπάς

Έντονα παράπονα για… όλα έχουν στον Ολυμπιακό. Δείτε πώς ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς σχολίαζε σε «πηγαδάκια» τη διαιτησία του ντέρμπι, τη φιλοξενία της ΑΕΚ και τον κόσμο της.

Τα σοβαρά παράπονά του για το πώς εξελίχθηκε το ντέρμπι με τον ΑΕΚ εξέφρασε σε «πηγαδάκια» με δημοσιογράφους ο Κώστας Καραπαπάς.

Πρώτα από όλα για τη διαιτησία του Μάνταλου. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ ήταν αγανακτισμένος με τα σφυρίγματα του Έλληνα ρέφερι και των βοηθών του, θεωρώντας πως η ομάδα του αδικήθηκε κατάφωρα (κυρίως για το πέναλτι που δεν δόθηκε στους Πειραιώτες).

Έκανε λόγο, μάλιστα, για «πρωτοφανή αντιμετώπιση του διαιτητή σε βάρος του Ολυμπιακού», ενώ για επιχείρημα σε αυτό χρησιμοποίησε μία φάση που έγινε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, όταν οι παίκτες της ΑΕΚ… έπεσαν πάνω στον Σταύρο Μάνταλο και εκείνος «πείστηκε», σύμφωνα με τον Καραπαπά, να μην δώσει το καθαρό φάουλ στους πρωταθλητές.

Από ‘κει και πέρα, ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού στάθηκε στη φιλοξενία της ΑΕΚ και την συμπεριφορά του κόσμου, εκφράζοντας εκ νέου την αγανάκτησή του.

Ενδεικτικά έλεγε στα πηγαδάκια που είχαν δημιουργηθεί πως «Εμείς στο Γ. Καραϊσκάκης προσπαθούμε να έχουμε συνθήκες Champions League και οι οπαδοί μας είναι κύριοι στα ντέρμπι».

Για να συμπληρώσει -με μία ατάκα που θα μπορούσε να εκληφθεί και ως… απειλή: «Αν θέλουν να παίζουμε και εμείς με τους όρους που το κάνουν εκείνοι, τότε μπορούμε στο επόμενο ντέρμπι... να αφήσουμε τον κόσμο μας και να δούμε ποιος μπορεί να κάνει μεγαλύτερα έκτροπα…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x