Stoiximan Super League

Αγγαρεία για Παναθηναϊκό

Πληγωμένος από τα όσα έγιναν στην Τούμπα και με πολλές απουσίες, ο Παναθηναϊκός βγάζει σήμερα την… υποχρέωση υποδεχόμενος για την τελευταία αγωνιστική την ΑΕΛ.

Η απογοήτευση για τον αποκλεισμό είναι δεδομένη. Η οργή για τη διαιτησία του Κύζα… επίσης. Κάπως έτσι, σε συνδυασμό και με την απουσία ουσιαστικού βαθμολογικού ενδιαφέροντος, ο αποψινός αγώνας του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο για την 30η αγωνιστική (19:00, Novasports 3, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) έχει γίνει κάτι σαν αγγαρεία για τους «πράσινους».

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα ενωμένη και συγκεντρωμένη εν όψει των play offs. Σήμερα, πάντως, έχει συν τοις άλλοις να αντιμετωπίσει και πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Εκτός μάχης είναι οι τιμωρημένοι Μολέντο, Χουλτ, Εμποκού και Λουντ, αλλά και οι τραυματίες Ζέκα, Κουλιμπαλί και Τελάντερ. Δεν είναι απίθανο μάλιστα να μείνουν εκτός ενδεκάδας κι άλλοι «βασικοί», όπως οι Μπεργκ, Κλωναρίδης και Βιγιαφάνιες.

Κάπως έτσι η στελέχωση της ενδεκάδας έχει αρκετά ερωτηματικά. Στο τέρμα θα είναι ο Οδ. Βλαχοδήμος, οι Μέστο και Χουχούμης θα καλύπτουν τα δύο άκρα της άμυνας με τους Κουτρουμπή και Ευαγγέλου στόπερ, οι Κουρμπέλης και Ρέις θα είναι το δίδυμο στο χώρο του κέντρου, ο Χατζηγιοβάννης και ένας εκ των Βιγιαφάνιες ή Π. Βλαχοδήμου θα βρίσκονται στα άκρα, ενώ είναι πιθανό το δίδυμο Κλωναρίδη-Μπεργκ να «σπάσει» με έναν ή και τους δύο εκ των Λέτο και Μολίνς.

Στην αποστολή πέρα από τους προαναφερθέντες βρίσκονται και οι Στιλ, Μαρινάκης, Στάικος, Μπουμάλ και Πίσπας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x