Stoiximan Super League

Άγγλοι για Φλέτσερ και ΑΕΚ: «Μπορεί να ρίξει τις αποδοχές του»

Εφικτή παρουσιάζεται από τους Άγγλους η μεταγραφή του Στίβεν Φλέτσερ στην ΑΕΚ. Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Σκωτσέζος επιθετικός είναι ανοιχτός σε προτάσεις και μπορεί να ρίξει τις αποδοχές του.

Ευνοϊκό περιγράφεται το έδαφος για τη μεταγραφή του Στίβεν Φλέτσερ στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η «Sunderland Echo», η «Ένωση» βρίσκεται σε επαφές με τον Σκωτσέζο επιθετικό.

Παρόλο που σημειώνεται λοιπόν ότι είχε μεγάλο συμβόλαιο στη Σάντερλαντ, τονίζεται πως είναι ανοιχτός σε προτάσεις για το μέλλον του και διατεθειμένος να ρίξει, αν χρειαστεί, το κασέ του.


Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει

«Η ΑΕΚ επιθυμεί την απόκτηση του Στίβεν Φλέτσερ μετά την αποδέσμευσή του από τη Σάντερλαντ. Η θητεία του παίκτη στην ομάδα θα τελειώσει και επίσημα αυτή την εβδομάδα, όταν και εκπνέει το συμβόλαιό του. Αντίθετα όμως με τον άλλο επιθετικό που αποχωρεί, τον Ντάνι Γκρέιαμ, ο Σκωτσέζος διεθνής δεν έχει βρει ακόμα άλλη ομάδα.

Η Σέλτικ, την οποία έχει απασχολήσει κι άλλες φορές στο παρελθόν, πιστεύεται ότι θα ενδιαφερθεί για τον Φλέτσερ, ενώ το όνομά του έχει ακουστεί επίσης για τις Σέφιλντ Γουένστεϊ, Άστον Βίλα και Χαλ. Μάλιστα, πρόταση της τελευταίας για τον παίκτη 18 μήνες πριν είχε απορριφθεί από τη Σάντερλαντ.

Πηγές ωστόσο από την Ελλάδα αναφέρουν ότι η ΑΕΚ -η ομάδα την οποία ανέλαβε την περασμένη σεζόν ο πρώην προπονητής της Σάντερλαντ, Γκουστάβο Πογιέτ- είναι επίσης σε συζητήσεις με τον Φλέτσερ. Η δυσκολία για την ΑΕΚ θα είναι το να φτάσει σε συμφωνία με τον ίδιο τον 28χρονο επιθετικό, ο οποίος είχε μεγάλο συμβόλαιο στη Σάντερλαντ μετά τη μεταγραφή του έναντι 12 εκατ. ευρώ από τη Γουλβς.

Παρόλα αυτά, ο Φλέτσερ φέρεται έτοιμος να αποδεχθεί χαμηλότερες αποδοχές και είναι ανοιχτός σε προτάσεις για την επόμενη ομάδα του, αφού πέρασε το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν ως δανεικός στη Μαρσέιγ.

Ωστόσο, η Σέλτικ παραμένει φαβορί για την απόκτηση του Φλέτσερ, αφού οι πρωταθλητές Σκωτίας ενδιαφέρονται εδώ και καιρό για τον πρώην επιθετικό της Χιμπέρνιαν, αν και ο ίδιος επέμενε τις προηγούμενες μέρες ότι δεν έχει μιλήσει μαζί της. «Δεν έχω κάνει καμία επαφή με τη Σέλτικ. Ξέρω ότι όλοι θέλουν να πιστεύουν ότι μιλάμε, αλλά και τις προηγούμενες φορές που ακούστηκε το όνομά μου για την ομάδα, δεν υπήρξε καμία συζήτηση με την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x