Ισπανία

«Άγκυρα» στη Μαδρίτη ο Κρόος!

Τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2022 θα είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ο Τόνι Κρόος καθώς οι Μαδριλένοι επισημοποίησαν την επέκταση του συμβολαίου του. Στα 20 εκατ. ευρώ οι ετήσεις απολαβές!

Πλέον είναι και επίσημο! Ο Τόνι Κρόος ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης για την επέκταση της συνεργασίας του με τους πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο Γερμανός μέσος είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες για τον Ζινεντίν Ζιντάν και έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό δίδυμο με τον Λούκα Μόντριτς στο κέντρο των Μαδριλένων. Έτσι, και μετά το φημολογούμενο ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών κλαμπ, η Ρέαλ έσπευσε να επεκτείνει το συμβόλαιο του πρώην παίκτη της Μπάγερν Μονάχου, το οποίο έληγε το καλοκαίρι το 2020. Ωστόσο, δεν έχει το ύψος της ρήτρας ενώ σύμφωνα με την«Bild» οι ετήσιες απολαβές του παίκτη θα φτάνουν τα 20 εκατ. ευρώ καθιστώντας τον πιο ακριβοπληρωμένο Γερμανό ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των «μερένχες», ο Κρόος θα μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου το μεσημέρι της Πέμπτης (13/10).

Επιμέλεια: Τάσος Ρουμανέας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x