Αγγλία

Άγνωστη η ημερομηνία επιστροφής του Πογκμπά, επανέρχεται ο Ρόχο

Σύντομα αναμένεται να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Μάρκος Ρόχο σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στα αγγλικά μέσα, ενώ τόνισε ότι δεν έχει ιδέα πότε θα επιστρέψει ο Πολ Πογκμπά.

Καμία ιδέα φαίνεται ότι δεν έχει ο Ζοσέ Μουρίνιο για την επάνοδο του Πολ Πογκμπά στην ομάδα, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δηλώνει ότι περιμένει το Μάρκος Ρόχο μετά την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων.

Στην διάθεση του Μουρίνιο αναμένεται να τεθεί ο Μάρκος Ρόχο μετά από ένα μεγάλο διάστημα απουσίας από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς λείπει από τον Απρίλιο λόγω ρήξης χιαστών. Ο 27χρονος στόπερ προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και είναι πολύ πιθανόν να μπορεί να αγωνιστεί με τη Νιούκαστλ στις 18 Νοεμβρίου.

Αντίθετα ο Πολ Πογκμπά λείπει από τις 12 Σεπτέμβριου λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα επιστρέψει στην ομάδα.

Ο Μουρίνιο αναφέρθηκε στους δύο παίκτες τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ο Μάρκος προπονείται μαζί μας και επειδή προπονείται μαζί μου μπορώ να πω ότι περιμένω να επιστρέψει μετά την διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων. Για τον Πογκμπά δεν έχω ιδέα πότε θα επανέλθει γιατί δεν προπονείται μαζί μου. Κάνει ατομική προπόνηση και όταν ένας παίκτης προπονείται ατομικά και όχι μαζί μας δεν μπορώ να ξέρω πότε θα επιστρέψει», κατέληξε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x