Γερμανία

Άγνωστοι μετέφεραν και… επανένωσαν τον Πούλισιτς με το σκυλάκι του! (pics)

Η εντυπωσιακή ανταπόκριση δύο ανθρώπων στην επιθυμία του πιτσιρικά της Ντόρτμουντ να περάσει τις διακοπές με τον… καλύτερό του φίλο.

Μία πολύ όμορφη ιστοριούλα έλαβε χώρα εν μέσω Χριστουγέννων...

Ο Κρίστιαν Πούλισιτς της Ντόρτμουντ έκανε διακοπές στις ΗΠΑ, αλλά δεν είχε μαζί του τον πιο πιστό του φίλο: Το σκυλάκι του!

Γι' αυτό, λοιπόν, απευθύνθηκε στους followers του στο Twitter, ρωτώντας αν υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να το μεταφέρει από το Χέρσεϊ στη Γουάσινγκτον (απόσταση περίπου τριών ωρών).

inner

Δύο άγνωστοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Αμερικανού μεσοεπιθετικού και ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας την αποστολή!

Μάλιστα, έβγαλαν και την... αναμνηστική φωτογραφία μέσα στο αυτοκίνητο, με το σκυλάκι να κάθεται στη θέση του συνοδηγού! «Είμαστε στο δρόμο» ανέφερε το εν λόγω ποστάρισμα.

inner

Λίγες ώρες αργότερα ο Πούλισιτς συναντήθηκε με τους δύο ανθρώπους, αντάμωσε ξανά με το... φιλαράκι του και δεν θα μπορούσε παρά να υποκλιθεί στην αξιέπαινη κίνηση των συνανθρώπων του.

«Δύο από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ μου. Σας ευχαριστώ» έγραψε ο 18χρονος άσος της Ντόρτμουντ, ποζάροντας αγκαλιά με το σκυλάκι του και τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να περάσει τα Χριστούγεννα μαζί του.

inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x