Γερμανία

Αγόρασε Γκιλαβογκί η Βόλφσμπουργκ

Την απόκτηση του Τζοσούα Γκιλαβογκί από την Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε η Βόλφσμπουργκ, με τον υψηλόσωμο Γάλλο αμυντικό μέσο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Την οψιόν αγοράς του Ζοσουά Γκιλαβογκί ενεργοποίησε η Βόλφσμπουργκ, αποκτώντας τον Γάλλο από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με τον γερμανικό σύλλογο να μην αποκαλύπτει πάντως το κόστος της μεταγραφής.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποκτήσαμε τον Ζοσουά. Απέδειξε τα δύο προηγούμενα χρόνια πως ταιριάζει απόλυτα στην Βόλφσμπουργκ και θεωρώ πως έχει ακόμα περιθώρια βελτίωσης», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος των «λύκων», Κλάους Αλόφς.

«Είμαι ικανοποιημένος που θα συνεχίσω στην Βόλφσμπουργκ, που θα συνεχίσω να αποτελώ κομμάτι του συλλόγου αυτού. Νιώθω καλά, ήθελα να μείνω και να βοηθήσω την ομάδα να καθιερωθεί στο Champions League τα επόμενα χρόνια», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής.

Ο Γκιλαβογκί ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Σεντ Ετιέν, το 2013 πωλήθηκε στην Ατλέτικο Μαδρίτης έναντι 10 εκατ. ευρώ, όμως αγωνίστηκε για μόλις μια φορά με τη φανέλα των «ροχιμπλάνκος».

Τον Ιανουάριο του 2014 δόθηκε δανεικός στην Σεντ Ετιέν και τον Αύγουστο του ίδιου έτους παραχωρήθηκε για δύο χρόνια στην Βόλφσμπουργκ, με οψιόν μεταγραφής. Φέτος, είχε 42 συμμετοχές, δύο γκολ και μια ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.




Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x