Γαλλία

Αγόρασε τη Σερκλ Μπριζ η Μονακό

Όταν όλες οι ομάδες κινούνται για την αγορά ποδοσφαιριστών για να ενισχύσουν τα ρόστερ τους, η Μονακό κάνει κάτι αναπάντεχο. Αγόρασε τη Σερκλ Μπριζ!

Θα περίμενε κανείς η Μονακό να ψάχνει για αντικαταστάτες των ποδοσφαιριστών που ίσως αποχωρήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Αντί αυτού, η Μονακό προχώρησε στην απόκτηση της Σερκλ Μπριζ.

Δύο εβδομάδες πριν οι Μονεγάσκοι ανακοίνωσαν την πρότασή τους για την αγορά της βελγικής ομάδας, ενώ πλέον οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία.

Η αγορά αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες μέρες και επίσημα, αφού, όμως, εγκριθεί από τις βελγικές ποδοσφαιρικές αρχές.

Έχει κατακτήσει τρεις φορές το πρωτάθλημα Βελγίου η Σερκλ Μπριζ και μία το Κύπελλο. Από το 2015, όμως, βρίσκεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας μετά τον υποβιβασμό της τον Μάιο της ίδιας χρονιάς.

Η γαλλική ομάδα στοχεύει στην ανάπτυξη των ακαδημιών της Σερκλ και στην αναγέννηση της ομάδας, ώστε να ανταγωνιστεί τη μισητή της αντίπαλο, Κλαμπ Μπριζ. Βέβαια, πρωταρχικός στόχος είναι η επιστροφή στην πρώτη κατηγορία.

Επιμέλεια: Στέφανος Καρίπογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x