Αγγλία

Αγουέρο, εσύ… λυτρωτή!

Ξύπνησε τη Σίτι από τον εφιάλτη του Μάντσεστερ ο Αγουέρο! Με γκολ του στο 92', οι «πολίτες» έφεραν… τούμπα (2-1) τη «φόνισσα» της Γιουνάιτεντ, Μπρίστολ και είναι ένα βήμα από τον τελικό του Λιγκ Καπ!

Με την… όρεξη άφησε την -απίθανη- Μπρίστολ Σίτι ο Αγουέρο!

Η ομάδα της Championship, που, θυμίζουμε, πέταξε εκτός Λιγκ Καπ τη Γιουνάιτεντ, στα προημιτελικά (έχοντας αποκλείσει, μάλιστα, προηγουμένως και τις… σαλονάτες Γουότφορντ, Στόουκ και Κρίσταλ Πάλας), ετοιμαζόταν να «αρπάξει» ένα σπουδαίο αποτέλεσμα (και) από τη Σίτι, στο Μάντσεστερ, υπολόγιζε, ωστόσο, χωρίς τον Αργεντινό επιθετικό…

Ο 29χρονος, λοιπόν, που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο του ''Etihad'' ως αλλαγή, «χτύπησε» στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (92') με κεφαλιά και χάρισε την αγχωτική νίκη στους «πολίτες» (2-1), δίνοντάς τους, παράλληλα, προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, ενόψει της ρεβάνς στη δυτική Αγγλία. Εκεί, όμως, που… γονάτισε ο Μουρίνιο, ποιος μπορεί να ξεγράψει την Μπρίστολ;

Άλλωστε, εκείνη άνοιξε το σκορ, με τον Ριντ να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από την ανατροπή Στόουνς, στο 44', προκαλώντας ντελίριο στους 7500 οπαδούς της Μπρίστολ, που ταξίδεψαν στον βρετανικό Βορρά για το ιστορικό παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, όπως ήταν λογικό, το γήπεδο… έγερνε προς την εστία του Φίλντινγκ (ο Λουκ Στιλ έμεινε στον πάγκο), με τη Σίτι να φτάνει, τελικά, στην ισοφάριση στο 55', με το πολύ δυνατό σουτ του Ντε Μπρόινε. Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι πίεσαν, αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν ουσιαστικά τ, για να φτάσουμε στη… λύτρωση του 92' με τον Αγουέρο.

Θυμίζουμε, ο άλλος ημιτελικός του Λιγκ Καπ είναι το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ, απόψε (10/1), στις 22:00.



Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x