Champions League

Άγριο διαιτητικό σπρώξιμο στην πιθανή αντίπαλο του Ολυμπιακού! (video)

Έναν διαιτητή που μόνο… γκολ δεν έβαλε για χάρη της χρειάστηκε η Χάποελ απέναντι στη Σέριφ. Οι Ισραηλινοί πήραν προβάδισμα για να παίξουν με τον Ολυμπιακό με 3 πέναλτι-μαϊμού και μια αποβολή-σκάνδαλο.

Ξεπερνάει τα όρια του σκανδάλου ο τρόπος με τον οποίο η Χάποελ Μπεερ Σεβά απέκτησε προβάδισμα για να παίξει με τον Ολυμπιακό.

Στο πρώτο παιχνίδι με τη Σέριφ Τίρασπολ για τον β’ προκριματικό του Champions League, οι Ισραηλινοί επικράτησαν 3-2. Για να γίνει ωστόσο αυτό, χρειάστηκε να… χυθεί αίμα από τον ρέφερι Κάρλος Ντελ Θέρο. Σε μια διαιτητική σφαγή που κάνει απολύτως δικαιολογημένα τα παράπονα των Μολδαβών, ο Ισπανός μόνο γκολ που δεν έβαλε για χάρη των γηπεδούχων.

Τέσσερα λεπτά λοιπόν αφότου εκείνοι έμειναν πίσω στο σκορ, έδωσε ένα «κουφό» πέναλτι σε μαρκάρισμα κατά την εκτέλεση κόρνερ. Το ακόμα χειρότερο ωστόσο είναι πως ο Αλβανός Αλίτι που υπέπεσε στην «παράβαση» είδε και δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τη Σέριφ να μένει με παίκτη λιγότερο από το 26’.

Βέβαια η Χάποελ έχασε το πέναλτι, όμως ο Ισπανός ρέφερι ήταν διατεθειμένος να της δώσει και μια δεύτερη ευκαιρία. Ή μήπως και μια… τρίτη; Αφού λοιπόν οι Ισραηλινοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν την ανάπαυλα, αμέσως μετά απ’ αυτή (52’) ανέλαβε ξανά δράση. Και σε ένα μαρκάρισμα που δεν είναι εντελώς αθώο, αλλά δεν είχε και καμία σχέση με την μπάλα, έστησε ξανά τη Σέριφ στα 11 βήματα.

Ούτε αυτό ήταν αρκετό όμως για να νικήσει η Χάποελ. Γιατί έβαλε μεν αυτό το πέναλτι, αλλά λίγο αργότερα ισοφαρίστηκε ξανά από τη Σέριφ. Έτσι, φτάσαμε στο 90’, όταν ήρθε και η μεγαλύτερη «πιστολιά». Βλέποντας λοιπόν τον επιθετικό της Χάποελ να μπαίνει από αριστερά στην περιοχή και να ανατρέπει τον… εαυτό του, ο Ντελ Θέρο έδειξε ξανά βούλα. Και κάνοντας μάλιστα νόημα ότι είναι αδιαπραγμάτευτη η απόφασή του, άφησε τους Μολδαβούς να τραβούν τα μαλλιά τους και έδωσε το δικαίωμα στους Ισραηλινούς να φτάσουν στη νίκη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x