Stoiximan Super League

Αγωνιστική για όλα τα γούστα

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός στην έδρα της ΑΕΛ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη και ο Πανιώνιος δοκιμάζεται στην έδρα του Λεβαδειακού.

Οι αγώνες των «αιωνίων», του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, με Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη και εκτός έδρας με την ΑΕΛ, αντίστοιχα, ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες θέλουν να ολοκληρώσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους για το 2016, με τον Πάουλο Μπέντο να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών και απουσίες που καλείται να διαχειριστεί.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν το «3 στα 3» για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα στη Λάρισα, σε μία έδρα που μόνο εύκολο έργο δεν θα έχουν και θα πρέπει να αποδείξουν πως αρχίζουν να αποκτούν χαρακτήρα.

Στις 17:15, ο ουραγός Ηρακλής υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, χωρίς να υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες για τους Θεσσαλονικείς και κάθε παιχνίδι για εκείνους να έχει τεράστια σημασία. Οι Αρκάδες, τώρα, παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία και με μία νίκη θα έκλεινε θετικά το 2016.

Ο Λεβαδειακός, τώρα, φιλοξενεί τον Πανιώνιο και θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του, την ώρα που οι Νεοσμυρνιώτες θέλουν το «διπλό» με το οποίο θα επέλθει η ηρεμία στις τάξεις τους.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (15:00 - NS2)
Ηρακλής – Αστέρας Τρίπολης (17:15 - NS2)
Λεβαδειακός – Πανιώνιος (17:15 - NS4)
Λάρισα – Παναθηναϊκός (19:30 - NS1)

*Η αγωνιστική ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με το ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19:30).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x