Κύπελλο Ελλάδας

Αγχώθηκε αλλά πέρασε η ΑΕΛ!

Η ΑΕΛ ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας στο τελευταίο παιχνίδι της Β΄φάση του Κυπέλλου και χάρη στην ισοπαλία στην Πάτρα πήρε την πρόκριση.

Το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος πήρε η ΑΕΛ η οποία ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) εκτός έδρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο τελευταίο ματς της Β’ φάσης του Κυπέλλου, σε συνδυασμό, βέβαια, με το 1-1 στην Πάτρα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Παναχαϊκή.

Οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δημιούργησαν ευκαιρίες στην εστία του Κατσικά αλλά καμία από αυτές δεν βρήκε στόχο.

Ωστόσο, το παιχνίδι θα μπορούσε να έχει τελειώσει με νίκη της ΑΕΛ, αλλά με αυτογκόλ. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπούσδρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας της ομάδας του.

Αυτό ήταν ένα αποτέλεσμα της πίεσης που άσκησε η ΑΕΛ σε μεγάλο μέρος του δεύτερο ημιχρόνου, η οποία αυξήθηκε κατακόρυφα από το 88ο λεπτό με την αποχώρηση με δεύτερη κίτρινη του Κωνσταντινόπουλου.

Στο 86ο λεπτό ήταν η καλύτερη στιγμή για την Λάρισα με τον Γιαννιτσάνη να σουτάρει στην κλειστή γωνία της εστίας της Αναγέννησης Καρδίτσας αλλά ο Κατσικάς να πέφτει σωστά και να μπλοκάρει. Ο Γιαννιτσάνης είχε και άλλες καλές στιγμές στην περιοχή της Αναγέννησης χωρίς όμως να μπορεί να σουτάρει εύστοχα.

Στο 81ο λεπτό ο Ναζλίδης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Μασούρα αλλά για λίγα εκατοστά σε θέση οφ-σάιντ.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου

Παναθηναϊκός 7 (5-2)
ΑΕΛ 4 (3-2)
Παναχαϊκή 4 (2-4)
Αναγέννηση Καρδίτσας 0 (1-3)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Κατσίκας, Μούτσιος, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσσάκης, Μπούσδρας, Μασούρας, Φλεβάρης (88' Καρίκι), Σταματάκης (50' Τζέλλος), Χαντζάρας, Παπαευθυμίου.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας (80' Μασούρας), Κούσας, Γκόλιας, Κόντορ, Μπάλλας, Λαγός (50' Κριζμάν), Κρητικός, Περόνε, Μπάμπιτς (46' Ναζλίδης), Γιαννιτσάνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x