Πορτογαλία

Αγχωτική νίκη για Μπράγκα

Έστω και δύσκολα, η Μπράγκα νίκησε 1-0 τη Τσάβες εντός έδρας και ανέβηκε ξανά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, μετά από δέκα αγωνιστικές στην Primeira Liga.

Η Μπράγκα νίκησε δύσκολα 1-0 την Τσάβες εντός έδρας για τη δέκατη αγωνιστική της Primeira Liga και ανέβηκε ξανά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, που εξασφαλίζει τη συμμετοχή στους ομίλους του επόμενου Europa League και με +2 από την πέμπτη Μαρίτιμο. Οπότε, απέχει -2 από την Μπενφίκα στην προσπάθεια για την τρίτη θέση, με τις ομάδες στις θέσεις 3-5 να έχουν μεταξύ τους τέσσερις πόντους διαφορά.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στο +2 από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Οι φιναλίστ του Europa League ήταν μεν ανώτεροι, όμως περίμεναν το 58’ και το γκολ του Μπρούνο Βιάνα για να πάρουν τη νίκη.


Η σύνθεση της Μπράγκα: Ματέους, Μαρσέλο Γκοϊάνο, Ραούλ Σίλβα, Μπρούνο Βιάνα, Τζέφερσον, Εσγκάιο, Φάμπιο Μάρτινς (62’ Ζοάο Τεξέιρα), Βούκτσεβιτς, Ντανίλο, Χασάν (65’ Παουλίνιο), Ρικάρντο Ορτα (86’ Φρανσέρτζιο)


"Πέρασε" από την έδρα της Αβες η Γκιμαράες, η οποία νίκησε 3-1 και ανέβηκε βαθμολογικά, αφήνοντας τους νεοφώτιστους στην τελευταία θέση.

Ξέφυγε από τις τελευταίες θέσεις με +6 η Πάσος Φερέιρα με το εντός έδρας 1-0 επί της Εστορίλ, η οποία παρέμεινε στην προτελευταία θέση.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x