Κύπελλο Ελλάδας

Αϊβαλιώτης στον ΣΠΟΡ FM: «Δεύτερος σερί αποτυχημένος τελικός Κυπέλλου-Έχουμε καταντήσει Ουγκάντα»!

Σκηνές ντροπής στον τελικό του… Βόλου περιέγραψε στον ΣΠΟΡ FM και στον Κ. Θωμαΐδη ο υπεύθυνος αθλητικού τομέα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Μ. Αϊβαλιώτης. «Από χαρά, το ποδόσφαιρο έχει γίνει τρόμος»!

Ακόμη μία μαρτυρία έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες, μετά τον τελικό της ντροπής στον Βόλο, για τα όσα απίστευτα έλαβαν χώρα στο Πανθεσσαλικό.

Μέσω του ΣΠΟΡ FM, ο υπεύθυνος αθλητικού τομέα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Μανώλης Αϊβαλιώτης, τόνισε πως πήγε στο γήπεδο μαζί με τον γιο του, περιγράφοντας στον Κυριάκο Θωμαΐδη και στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης» τρομερά πράγματα.

Αναλυτικά, είπε: «Είδαμε ανθρώπους να παίζουν ξύλο μεταξύ τους. Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε υποσχεθεί να πατάξει τη βία, τη νοθεία. Και αρχίζω να πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο χρησιμοποιήθηκε πολιτικά, για να εξυπηρετήσει συμφέροντα. Αυτό το πολιτικό συμπέρασμα βγαίνει. Και μάλιστα, αυτός ήταν ο δεύτερος αποτυχημένος τελικός, μετά τον περσινό, στο ΟΑΚΑ, που έγινε χωρίς κόσμο. Έχουμε καταντήσει Ουγκάντα! Αλλά εκεί μπορεί να πηγαίνει ο κόσμος στο γήπεδο…

Αν είναι να βάλουμε σε κίνδυνο ζωές, δεν έχει νόημα. Περίπου 2500 οπαδοί της ΑΕΚ δεν μπήκαν καν στο γήπεδο, γιατί τρόμαξαν. Γινόντουσαν τρομερά επεισόδια, τα είδα. Δεν θέλω να πιστέψω ότι όλο αυτό είναι άσκηση πολιτικής για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, για να ψηφιστούν τα νέα μέτρα.

Επίσης, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο πρωθυπουργός ενημερώνει τον υφυπουργό Αθλητισμού για τα αθλητικά… Λυπάμαι για όλα αυτά που έγιναν. Δυστυχώς, φοβόμαστε να πάμε τα παιδιά μας στο γήπεδο. Από χαρά, το ποδόσφαιρο έχει γίνει τρόμος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x