Oλλανδία

Αϊντχόφεν: «Όταν τους βρούμε θα έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα»

Με δήλωση του εκτελεστικού διευθυντή της, η Αϊντχόφεν ξεκαθαρίζει ότι καταβάλει προσπάθειες να βρεθούν όσοι συμμετείχαν στις ντροπιαστικές σκηνές στη Μαδρίτη με τους μετανάστες.

Η ρατσιστική συμπεριφορά των οπαδών της Αϊντχόφεν στους μετανάστες η οποία έκανε τον γύρο του διαδικτύου με το σχετικό βίντεο προκάλεσε την εντονότατη αντίδραση των υπευθύνων της ομάδας.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της, Τουν Γκέρμπραντς, με γραπτή του δήλωση στην ιστοσελίδα της PSV υπογράμμισε ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με τις αξίες της ομάδας και ξεκαθάρισε ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να βρεθούν. Και αν βρεθούν τότε «θα έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ως PSV χθες αντιμετωπίσαμε κάποια δυσάρεστα περιστατικά στο κέντρο της Μαδρίτης. Ως ομάδα θα θέλαμε να διαχωρίζουμε τη θέση μας πλήρως. Δεν είναι αυτές οι αξίες που προωθούμε. Η PSV θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να εντοπίσει τους ανθρώπους που τα προκάλεσαν, και θα έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα. Η PSV θα πάρει αντίστοιχα μέτρα, σκεφτόμαστε την απαγόρευση εισόδου από το γήπεδο και ακόμη πιο αυστηρά μέτρα. Θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με τα άτομα αυτά. Δεν ανήκουν στην ομάδα μας», αναφέρει η γραπτή δήλωση του Γκέρμπραντς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x