Γ' Εθνική

Αιγάλεω: «Ο διαιτητής κατάφερε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα» (video)

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του Περράκη στο ματς με τον Ηλυσιακό εξέδωσε το Αιγάλεω, συνοδεύοντάς την με ένα βίντεο με φάση από το ματς.

Έξαλλοι με τη διαιτησία του Περράκη στο ματς με τον Ηλυσιακό είναι στο Αιγάλεω.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ομάδα των Δυτικών προαστίων κάνει λόγο για αλλοίωση αποτελέσματα, ενώ στα social media δημοσίευσε βίντεο με γκολ που δεν μέτρησε, αναφέροντας στη λεζάντα: «Ιδού η απόδειξη της καταφανέστατης αδικίας εις βάρος της ομάδας μας, στη φάση του ακυρωθέντος γκολ. Αλήθεια, σε ποια παράβαση υπέπεσε κάποιος εκ των παικτών μας;»

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο ‘Σταύρος Μαυροθαλασσίτης’ και παρακολούθησαν την αναμέτρηση που έδωσε η ομάδα μας με τον Ηλυσιακό, έγιναν θεατές ενός χειρουργείου που προκάλεσε ο κ. Περρακης, χωρίς αναισθητικό.

Με αποφάσεις αλλοπρόσαλλες βγαλμένες από ένα.. νέο βιβλίο κανονισμού, ο συγκεκριμένος διαιτητής κατάφερε να αλλοιώσει το αποτέλεσμα, με τις αποφάσεις του σε όλο το ματς.

Το καθαρό γκολ που ακύρωσε στην ομάδα μας έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος, όπως και οι φορές που ο β’ βοηθός, Μέστρος (ΣΔ Λέσβος) στο α’ ημίχρονο, δεν σήκωσε το σημαιάκι του για να υποδείξει οφσάιντ τους αντίπαλους παίκτες.

Κύριοι της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, οφείλουμε να πάρουμε τα μέτρα μας ώστε η ομάδα μας να είναι καλύτερη σε όλους τους τομείς και να κατακτήσει δίκαια το πρωτάθλημα. Φροντίστε και εσείς να πράξετε αναλόγως
».

Ιδού η απόδειξη της καταφανέστατης αδικίας εις βάρος της ομάδας μας, στη φάση του ακυρωθέντος γκολ. Αλήθεια, σε ποια παράβαση υπέπεσε κάποιος εκ των παικτών μας; ???
#EgaleoCityFC

Posted by Αιγάλεω ΑΟ / Official on Sunday, 11 February 2018

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x