Ιταλία

Αίμα και άμμος στο «San Paolo»

Μετά τη διακοπή λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων, το campionato επιστρέφει με τη διεξαγωγή της 30ης αγωνιστικής στην οποία ξεχωρίζει η αναμέτρηση Νάπολι- Γιουβέντους.

Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι του 2018 στη Ρωσία, η δράση στα εγχώρια πρωταθλήματα επιστρέφει, μαζί και στη Serie A.

H 30η αγωνιστική του campionato ξεκινά το σήμερα και ολοκληρώνεται το βράδυ της Δευτέρας 3 Απριλίου, ενώ στο ενδιάμεσο υπάρχει μία «πλούσια» Κυριακή στην οποία ξεχωρίζει το σούπερ ματς Νάπολι- Γιουβέντους.

Το Σάββατο την αυλαία ανοίγουν οι δύο σύλλογοι της Ρώμης, με τις Λάτσιο και Ρόμα να αγωνίζονται απέναντι σε Σασουόλο (εκτός) και Έμπολι (εντός) αντίστοιχα.

Οι «γαλάζιοι» της ιταλικής πρωτεύουσας θα στερηθούν των υπηρεσιών του Ντε Βριλ ο οποίος αποκόμισε ένα χτύπημα στην προπόνηση και σε συνδυασμό με την κούραση που κουβαλά από τις υποχρεώσεις την εθνικής Ολλανδίας θα προφυλαχθεί εν όψει της ρεβάνς των ημιτελικών του κυπέλλου Ιταλίας με τη Ρόμα, ενώ οι «τζιαλορόσι» δεν θα έχουν στη σύνθεσή τους τον τιμωρημένο Στρούτμαν αλλά και τον Ντε Ρόσι που έμεινε εκτός για να ξεκουραστεί.

Την Κυριακή η αρχή γίνεται με την Τορίνο να υποδέχεται την Ουντινέζε, ενώ στις 16:00 διεξάγονται πέντε αναμετρήσεις μεταξύ των οποίων το παιχνίδι Πεσκάρα- Μίλαν. Ο προπονητής των «ροσονέρι» Βιτσέντσο Μοντέλα, με εξαίρεση τον Σούσο, θα έχει στη «φαρέτρα» του όλα του τα «όπλα» μιας και επιστρέφουν Μπάκα, Ρομανιόλι και Σόσα.

Το βράδυ στο «San Paolo» η Νάπολι φιλοξενεί τη Γιουβέντους με πρόσωπο του αγώνα τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν ο οποίος επιστρέφει στο Νότο πρώτη φορά ως αντίπαλος. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στους «παρτενοπέι» ο Πέπε Ρέινα, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να αισθάνεται ενοχλήσει κάνοντας αγώνα να προλάβει να αγωνιστεί.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι είδε τον Πιάτσα να τίθεται εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν καθώς υπέστη ρήξη χιαστών, ενώ αμφίβολος είναι ο Μάριο Μάντζουκιτς που γυμνάστηκε μόνος του συντηρητικά. Επιστρέφει η τριάδα BBC στην άμυνα (Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Κιελίνι), ετοιμοπόλεμος ο Ντιμπάλα.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με την Ίντερ να αντιμετωπίζει στο «Τζουζέπε Μεάτσα» τη Σαμπντόρια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής:

Σάββατο 1/4

Σασουόλο- Λάτσιο 19:00
Ρόμα- Έμπολι 21:45

Κυριακή 2/4

Τορίνο- Ουντινέζε 13:30
Κιέβο Βερόνα- Κροτόνε 16:00
Φιορεντίνα- Μπολόνια 16:00
Τζένοα- Αταλάντα 16:00
Παλέρμο- Κάλιαρι 16:00
Πεσκάρα- Μίλαν 16:00
Νάπολι- Γιουβέντους 21:45

Δευτέρα 3/4

Ίντερ- Σαμπντρόρια 21:45

Η επόμενη αγωνιστική(31η):

Σάββατο 8/4

Έμπολι- Πεσκάρα 16:00
Αταλάντα- Σασουόλο 16:00
Γιουβέντους- Κιέβο Βερόνα 21:45

Κυριακή 9/4

Σαμπντόρια- Φιορεντίνα 13:30
Μπολόνια- Ρόμα 16:00
Κάλιαρι- Τορίνο 16:00
Κροτόνε- Ίντερ 16:00
Μίλαν- Παλέρμο 16:00
Ουντινέζε- Τζένοα 16:00
Λάτσιο- Νάπολι 21:45

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x