Stoiximan Super League

Αισιοδοξία για Φορτούνη στον Ολυμπιακό

Αύριο (Σάββατο, 1/10) θα κριθεί αν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Κώστας Φορτούνης, που φαίνεται, πάντως, πως θα είναι έτοιμος.

Στη διάθεση του Πάουλο Μπέντο θα είναι, πιθανότατα, ο Κώστας Φορτούνης στο ντέρμπι της Κυριακής (2/10, στις 20:30) με την ΑΕΚ.

Ο Έλληνας χαφ, που αποχώρησε από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, έκανε στην προπόνηση της Παρασκευής αποθεραπεία μαζί με τους υπόλοιπους και υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με την «Ένωση».

Όλα, πάντως, θα κριθούν το Σάββατο, καθώς ο 23χρονος θα επανεξεταστεί και θα δοκιμάσει να προπονηθεί μαζί με την ομάδα. Αν τα καταφέρει, θα βρεθεί στην «ερυθρόλευκη» αποστολή, για το μεγάλο ματς της 6ης αγωνιστικής, με τον «δικέφαλο».

Από εκεί και πέρα, ο Τσιμίκας προπονήθηκε κανονικά, σε αντίθεση με τους Ελαμπντελαουί και Ρέτσο, που συνεχίζουν τα προγράμματά τους. Αμφότεροι αναμένεται να είναι έτοιμοι μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Τέλος, ο Ντε Λα Μπέγια, που είχε πρόβλημα στο μεγάλο δάχτυλο του δεξιού του ποδιού, ενδέχεται να ξαναπαίξει, έστω και με ένεση πάλι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x