Stoiximan Super League

Αισιοδοξία στη Super League για συμφωνία με Nova

Στις αρχές του 2018 αναμένονται οι συζητήσεις μεταξύ Nova και Super League για την ανανέωση της σύμβασής τους και υπάρχει αισιοδοξία για συμφωνία. Τα δεδομένα και ο όρος για Παναθηναϊκό.

Στα μέσα Ιανουαρίου αναμένεται να υπάρξουν οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ Super League και Nova για την ανανέωση της σύμβασής τους, όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport.

Στις τάξεις του συνεταιρισμού υπάρχει αισιοδοξία πως θα βρεθεί η χρυσή τομή, καθώς και η πλευρά του συνδρομητικού καναλιού θέλει να διατηρήσει ως «κορωνίδα» στο πρόγραμμά του το ελληνικό πρωτάθλημα. Η Nova έχει εκφράσει την πρόθεση να μειώσει το ετήσιο κόστος από τα 31,2 εκατ. ευρώ στα 30 για την κεντρική διαχείριση (που δεν περιλαμβάνει τον ΠΑΟΚ), αλλά η Super League ελπίζει ότι θα μπορέσει να πετύχει ένα deal κοντά στα 32 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα είναι δεδομένο-και φαίνεται πως η Super League είναι σύμφωνη σε αυτό-πως θα περάσει σχετική ρήτρα για την πιθανότητα «κραχ» στον Παναθηναϊκό, εφόσον φυσικά δεν έχει βρεθεί επενδυτής ή έστω κάποια λύση για την ΠΑΕ μέχρι να επιτευχθεί συμφωνία για τηλεοπτικό συμβόλαιο. Η ρήτρα αυτή υπολογίζεται ότι θα ανέρχεται σε περίπου 3,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x