Stoiximan Super League

Αισιοδοξία στον Πανιωνίο για την αδειοδότηση

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν στον Πανιώνιο μετά την είσοδο της ομάδας στα πλέι οφ, με τους ανθρώπους στην «Πλατεία» να αισιοδοξούν για την επόμενη – ευρωπαϊκή – μέρα της ομάδας.

Την επόμενη μέρα – που ελπίζουν να είναι ευρωπαϊκή – κοιτούν στον Πανιώνιο, μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ και την μαθηματική εξασφάλιση της εισόδου στα πλέι οφ.

Στις τάξεις των «κυανέρυθρων» επικρατεί αισιοδοξία και σήμερα Δευτέρα 4/4 θα κατατεθούν στις αρμόδια Επιτροπή τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να εξασφαλιστεί η συμμετοχή στο ειδικό «πρωτάθλημα» των πλέι οφ.

Στον Πανιώνιο το «νοικοκύρεμα» των τελευταίων ετών φαίνεται πως έχει αποδώσει καρπούς, αφού έχουν τακτοποιηθεί οι οικονομικές εκκρεμότητες προηγούμενων ετών.

Η μόνη ανησυχία στις τάξεις του «ιστορικού» είναι πάντως μήπως εμφανιστεί κάτι από το παρελθόν, το οποίο δεν έχουν υπολογίσει και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα... τελευταίας στιγμής.

Μάλιστα τις προηγούμενες μέρες, ο Βασίλης Γκαγκάτσης φαίνεται πως είχε συναντήσεις με αξιωματούχους της UEFA προκειμένου να εξεταστούν οι προϋποθέσεις της ευρωπαϊκή συμμετοχής της ομάδας της Νέας Σμύρνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x