Stoiximan Super League

Αιχμές Παναθηναϊκού για Βοσκάκη

Δεν εξέδωσαν ανακοίνωση, όμως στον Παναθηναϊκό γίνονται σαφέστατα τα παράπονα για την διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη στο ματς με την Ξάνθη. Δείτε τι γράφουν οι «πράσινοι» στην αναφορά του ματς.

Σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του Μιχάλη Βοσκάκη, παρά τη νίκη επί της Ξάνθης στα Πηγάδια έχουν στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι», μπορεί τουλάχιστον μέχρι στιγμής να μην εξέδωσαν κάποια σχετική ανακοίνωση, όμως από τον τρόπο που αναφέρονται στις αποφάσεις του ρέφερι από τον σύνδεσμο Ρεθύμνου αφήνουν ξεκάθαρες αιχμές.

Συγκεκριμένα, στο match report της ΠΑΕ μετά την επικράτηση επί των Ακριτών γράφουν πως: «Ο Παναθηναϊκός νίκησε Ξάνθη και διαιτησία, για την έκτη αγωνιστική της Super League Ελλάδας, χάρη σε κεφαλιά του Τελάντερ», ενώ προχωρώντας στην ανάλυση του παιχνιδιού γίνεται αναφορά σε συγκεκριμένες φάσεις:

«Στην αμέσως επόμενη φάση, υπήρξε ανατροπή του Μπεργκ από τον Γουάλας εντός περιοχής με τον διαιτητή Βοσκάκη να μην υποδεικνύει το πέναλτι» και «Δυο λεπτά αργότερα, ο Βοσκάκης καταλογίζει οφσάιντ σε κεφαλιά του Τελάντερ, που περνάει ελάχιστα από το τέρμα του Τσενάμο χωρίς να έχει δίκιο, ενώ το ίδιο ισχύει και στο 70’, με τον βοηθό Καλφάκη να σηκώνει ξανά λανθασμένα τη σημαία του, αυτή την φορά για τον Μπεργκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x