Stoiximan Super League

Αιχμηρή απάντηση Πλατανιά για τα περί τραμπουκισμού που καταγγέλλει ο Παναθηναϊκός

Ο Πλατανιάς απάντησε μέσω διαρροής στα περί τραμπουκισμών από μέλη της ομάδας που κατήγγειλε ο Παναθηναϊκός μετά τον χθεσινό αγώνα στη Λεωφόρο.

Με διαρροή απάντησε ο Πλατανιάς στις καταγγελίες του Παναθηναϊκού περί τραμπουκισμών στο τέλος του χθεσινού αγώνα. Οι Κρητικοί μιλούν για κάκιστη διαιτησία και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες, που όμως δεν ξεπέρασαν τα όρια, ενώ αφήνουν αιχμές για την παρουσία του αντιπροέδρου των «πράσινων», Χρήστου Παναγόπουλου.

Αναλυτικά η θέση του Πλατανιά: «Οι δικαιολογημένες διαμαρτυρίες μας για ένα πέναλτι φάντασμα και γενικότερα για την κάκιστη διαιτησία, στα μάτια ορισμένων φάνηκαν τραμπουκισμοί. Βέβαια, ίδιοι παράγοντες που μας χαρακτήρισαν ως τραμπούκους, ήταν εκείνοι που μας ζητούσαν να μη γραφτεί στο φύλλο αγώνα η παράτυπη (δεν έχει καμία επίσημη ιδιότητα στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαιτίας της γνωστής περιπέτειας με τη δικαιοσύνη, ενώ δεν είχε δηλωθεί ούτε στο φύλλο αγώνα) παρουσία του κ. Παναγόπουλου στον αγωνιστικό χώρο στα τελευταία 10 λεπτά της αναμέτρησης αλλά και στ' αποδυτήρια, ο οποίος αναφερόταν με χυδαίους χαρακτηρισμούς για την ομάδα, ενώ δεν δίστασε ν' απωθήσει μέλος της αποστολής στη φυσούνα. Αυτά, γι' αποκατάσταση της αλήθειας για τα όσα συνέβησαν χθες στη Λεωφόρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x