Stoiximan Super League

Ακόμα δεν τελείωσε τίποτα…

Ικανοποίηση για την εικόνα της ομάδας στο Περιστέρι και πίστη για την πρωτιά στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας επικρατεί στον ΠΑΟΚ, μία ημέρα μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με τον Ατρόμητο.

«Οι παίκτες μου έδειξαν μαχητικότητα και αποφασιστικότητα. Πρέπει να τα κρατήσουμε αυτά τα στοιχεία για τα επόμενα παιχνίδια», ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιώργου Γεωργιάδη μετά το τέλος του ισόπαλου (1-1) με τον Ατρόμητο, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Ο Έλληνας τεχνικός παρουσιάζεται ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας στο Περιστέρι και ευελπιστεί ότι αυτό θα αποτελέσει τη βάση για τους επόμενους αγώνες στη συγκεκριμένη διαδικασία.

«Αν έχουμε το πνεύμα που είχαμε σήμερα (χθες), θα βγούμε πρώτοι. Αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε και την έδρα μας», δήλωσε ο 43χρονος προπονητής εν όψει της συνέχειας και απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να στηρίζει τους ποδοσφαιριστές του στη δύσκολη αυτή προσπάθεια να εξασφαλίσει το εισιτήριο που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Εξετάσεις για Κλάους, Βίτορ

Εν όψει και της συνέχειας, με δύο τραυματίες επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Στέφανο Αθανασιάδη και τον Μιγκέλ Βίτορ, με τον πρώτο παίζει τραυματίας από το 30’ και τον δεύτερο να ολοκληρώνει την παρουσία του με ενοχλήσεις.

Ο γιατρός του συλλόγου, Γιάννης Ράλλης, δήλωσε πως αμφότεροι την Πέμπτη θα υποβληθούν σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους. Υπενθυμίζεται ότι από τη χθεσινή αναμέτρηση απουσίασαν οι Σαλπιγγίδης, Παπαδόπυολος, Κωνσταντινίδης, Γκολάσα και Γιακουμής.

Στο Περιστέρι ο Τσάβες

Στα επίσημα του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου βρέθηκε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Κρίστιαν Τσάβες, ο οποίος φέρεται να είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν. «Θα δούμε αργότερα τι θα γίνει με εμένα. Φεύγω για την Αργεντινή, χωρίς να έχει κάτι οριστικό για το μέλλον μου», δήλωσε ο παίκτης στη Live Sport. Και η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να υπάρξουν εξελίξεις στους Θεσσαλονικείς, αν πρώτα δεν έχει τελειώσει το θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή που θα λάβει και τις συγκεκριμένες αποφάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x