Stoiximan Super League

Ακόμα παίρνει χρήματα ο Ολυμπιακός από Μανωλά!

Ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό αναμένεται να μπει στα ταμεία του Ολυμπιακού, αν ο Κώστας Μανωλάς πάρει μεταγραφή από τη Ρόμα.

Πρόταση ύψους 35 εκατ. ευρώ, η οποία όμως μπορεί να ξεπεράσει και τα 40 εκατ. ευρώ, ετοιμάζεται να καταθέσει η Τσέλσι στη Ρόμα για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά. Κερδισμένος από μία τέτοια μεταγραφή του διεθνούς στόπερ αναμένεται να είναι και ο Ολυμπιακός.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από την ρήτρα που είχε μπει στη συμφωνία των Πειραιωτών με τους Ρωμαίους το καλοκαίρι του 2014. Εφόσον ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός πάρει μεταγραφή για άλλη ομάδα με ένα τέτοιο ποσό, τότε οι «ερυθρόλευκοι» θα βάλουν στα ταμεία τους περίπου 4 με 5 εκατ. ευρώ!

Μέχρι στιγμής όμως η μεταγραφή του Μανωλά στη Ρόμα έχει φτάσει στα 15 εκατ. ευρώ (!), καθώς ο Ολυμπιακός τον είχε παραχωρήσει έναντι 13 εκατ. ευρώ και είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες μπόνους 2 εκατ. ευρώ ανάλογα με τις συμμετοχές του την πρώτη διετία.

Κάπως έτσι η μεταγραφή του Μανωλά θα ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ, ενώ οι Πειραιώτες τον είχαν αποκτήσει ως ελεύθερο από την ΑΕΚ τον Ιούλιο του 2012…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x