Ελλάδα

«Ακόμη μία σφαίρα στο ποδόσφαιρό μας. Η ΕΠΟ δεν πτοείται, δεν εκφοβίζεται, δεν εκβιάζεται»!

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ καταδίκασε κατηγορηματικά το περιστατικό με την αποστολή σφαίρας στον πρόεδρο Βαγγέλη Γραμμένο και τόνισε πως η διοίκησή της δεν κάνει ούτε βήμα πίσω.

Ανακοίνωση με αφορμή της αποστολής σφαίρας στον Βαγγέλη Γραμμένο εξέδωσε η ΕΠΟ. Η Ομοσπονδία αφού καταδίκασε το περιστατικό, τόνισε πως η διοίκησή της δεν «δεν πτοείται, δεν εκφοβίζεται και δεν εκβιάζεται».

Αναλυτικά:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό, απερίφραστο και ομόθυμο τρόπο την απαράδεκτη και πρωτοφανούς -ακόμα και για τους εμπνευστές της- θράσους χθεσινή προσπάθεια τρομοκράτησης του Προέδρου της κ. Β.Γραμμένου.

Οι κρυπτόμενοι πίσω από την άθλια αυτή ενέργεια, οι οποίοι με το τρόπο αυτό φύτεψαν μια ακόμα σφαίρα στο ποδόσφαιρό μας, στοχεύουν προφανώς στην επιστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου στις παλαιότερες μεθόδους και πρακτικές.

Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η προσφάτως εκλεγείσα Διοίκηση τη ΕΠΟ δεν πτοείται, δεν εκφοβίζεται, δεν εκβιάζεται και πολύ περισσότερο δεν πρόκειται να παραιτηθεί του σχεδίου εκσυγχρονισμού και χρηστής διοίκησης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η πλήρης εξυγίανση,? που τόσο ενοχλεί κάποιους, θα ολοκληρωθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x