Κύπρος

Ακόμη πιο βαριά η τιμωρία του Ντε Βινσέντι

Άλλες δύο αγωνιστικές αποκλεισμό επέβαλε η UEFA στον Τόμα Ντε Βινσέντι για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Σάλκε για τους ομίλους του Europa League.

Ο άσος της κυπριακής ομάδας είχε αποβληθεί με κόκκινη κάρτα, κάτι που αυτόματα σήμαινε και την τιμωρία του με μια αγωνιστική. Ωστόσο σήμερα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία γνωστοποίησε στον ΑΠΟΕΛ ότι η τιμωρία του παίκτη αυξάνεται στις τρεις αγωνιστικές.

Την ίδια στιγμή ο ΑΠΟΕΛ αποφάσισε να τιμωρήσει και αυτός τον ποδοσφαιριστή, επιβάλλοντας του πρόστιμο ύψους 5000 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ έχει ενημερωθεί από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA ότι ο ποδοσφαιριστής Tomas De Vincenti πέραν από την αυτόματη ποινή αποκλεισμού του για τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας μας, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στην αναμέτρηση APOEL FC-FC Schalke 04, τιμωρείται επιπλέον με δύο αγωνιστικές. Έτσι θα απουσιάζει από τις επόμενες τρεις αναμετρήσεις με AC Sparta Praha και Αστέρα Τρίπολης (εντός και εκτός). Επιπλέον η διοίκηση της ομάδας έχει επιβάλει πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή για την συμπεριφορά που επέφερε την κόκκινη κάρτα στον συγκεκριμένο αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x