Stoiximan Super League

Ακόμη πιο κοντά στην ΑΕΚ ο Μπουονανότε

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε δεν συμπεριελήφθη στην αποστολή της Γρανάδα για ένα φιλικό στο Μαρόκο, κάτι που δείχνει ότι ο δρόμος να αποκτηθεί από την ΑΕΚ είναι ορθάνοιχτος.

Πολύ καλά τα μαντάτα που φτάνουν από την Ισπανία για την ΑΕΚ. Ο Ντιέγκο Μπουονανότε έμεινε εκτός αποστολής της Γρανάδα από το φιλικό παιχνίδι που θα δώσει στο Μαρόκο με την Ιτιχάντ Τανγκέρ.

Μπορεί η απόφαση αυτή κάτω από άλλες συνθήκες να μην σήμαινε τίποτα απολύτως. Ωστόσο το γεγονός ότι ο προπονητής της αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα κάτι σημαίνει...

Αυτό ουσιαστικά επισημαίνει και ο ισπανικός Τύπος. Ως μια ένδειξη ότι ο Μπουονανότε αποτελεί ξένο σώμα από την ομάδα και πως η αποχώρησή του από αυτή είναι αρκετά πιθανή.

Σε αυτά τα δημοσιεύματα του Ισπανικού Τύπου πρέπει να προστεθούν και οι προσπάθειες που καταβάλει η ΑΕΚ όλο αυτό το χρονικό διάστημα και οι οποίες έχουν γίνει εντονότερες τις τελευταίες ημέρες.

Είναι γνωστό ότι ο παίκτης είναι σε ανοικτή επικοινωνία με την Ένωση, οι άνθρωποι της οποίας είναι αποφασισμένοι να πετύχουν το deal με τον αργεντινό άσο.

Μετά και την εξέλιξη αυτή δεν μπορεί να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο όλα να κυλήσουν γρήγορα με τον Μπουονανότε να καταλήγει στην ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x