Champions League

Η διαμαρτυρία των Βαυαρών στο «Emirates» με... χαρτιά υγείας (video)

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξαν οι φίλοι της Μπάγερν να δείξουν την αντίθεσή τους στις ψηλές τιμές των εισιτηρίων που επικρατούν στα αγγλικά γήπεδα.

Στη Γερμανία η πληρότητα των γηπέδων είναι δεδομένη και εντυπωσιακή. Αρκεί να υπενθυμίσουμε πως στη δεύτερη κατηγορία της χώρας κόβονται περισσότερα εισιτήρια από τη Serie A, σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες.

Οι οπαδοί της Μπάγερν είναι από τους πρωτεργάτες του κινήματος «ούτε μία κενή θέση» και άδραξαν την ευκαιρία του επαναληπτικού του Λονδίνου, για να υπενθυμίσουν στις διοικήσεις στο νησί πως το ποδόσφαιρο ανήκει στους φιλάθλους και σε κανέναν άλλον.

Στην αρχή του αγώνα οι οργανωμένοι Βαυαροί έριξαν δεκάδες χαρτiιά τουαλέτας μπροστά από τη θύρα που τους φιλοξενούσε. Παράλληλα ανάρτησαν πανό που έγραφε: «Χωρίς τους φιλάθλους το ποδόσφαιρο δεν αξίζει ούτε μία δεκάρα».



Ομολογουμένως ο τρόπος που επέλεξαν να το κάνουν ήταν ιδιαίτερος, ωστός κανείς δε μπορεί να αρνηθεί πως το μήνυμα, για ακόμη μια φορά, πέρασε. Άλλωστε τα περίπου 80 ευρώ που κλήθηκαν να πληρώσουν όσοι βρέθηκαν χθες στο Emirates, είναι πολύ μεγάλο ποσό για τα οικονομικά δεδομένα των καιρών μας.

Επιμέλεια: Νίκος Στίβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x