Stoiximan Super League

Ακόστα: «Από τα πιο δύσκολα ματς με ΑΕΚ, θα είναι σημαντικό να έχουμε τελικά τον κόσμο μας»

Στο προσεχές ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και Λαμία αναφέρθηκε ο Νοέ Ακόστα στον ΣΠΟΡ FM 94.6, αλλά και στη μεγάλη νίκη των Φθιωτών επί του Αστέρα.

Η Λαμία αποτελεί ευχάριστη έκπληξη με την έως τώρα παρουσία της στην παρθενική της σεζόν στην πρώτη κατηγορία και ο Νόε Ακόστα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για την πορεία της ομάδας του, την ιστορική νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και το προσεχές ματς με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο Ισπανός μέσος μίλησε στους Μάνο Σπανόπουλο, Αλέξανδρο Ξενικάκη για:

-το καλό ξεκίνημα της Λαμίας και την ιστορική νίκη επί του Αστέρα: «Νομίζω έχουμε κάνει καλή προετοιμασία και ξέρουμε όλοι οι παίκτες ότι θα είναι δύσκολη χρονιά και ήμασταν έτοιμοι για να κάνουμε καλή αρχή. Οι νέοι και οι παλιοί παίκτες έχουν παρουσία στην πρώτη κατηγορία. Είναι πολύ καλός προπονητής και άνθρωπος ο κύριος Τεννές. Ξέρει πολύ καλά να καθοδηγήσει στα αποδυτήρια την ομάδα, είναι και πολύ καλός και στη διαχείριση που κάνει στο γήπεδο».

-το προσεχές ματς με την ΑΕΚ: «Είναι μεγάλη ομάδα, είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα έχουμε στη σεζόν. Είναι σημαντικό να παίξουμε στη Λαμία αν μπορούμε. Το θέλει πολύ και ο κόσμος, θα έχουν επιπλέον παίκτη».

-το κλίμα που υπάρχει στην πόλη για την ομάδα της Λαμίας: «Μιλάει καλά ο κόσμος για την ομάδα και τους παίκτες της και είναι σημαντικό για έναν παίκτη που κυκλοφορεί στην πόλη».

-την παρουσία του Πίτι στην ομάδα και τις καλές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους: «Είμαστε φίλοι και μιλάμε πολύ, μιλήσαμε και πριν έρθει. Του είπα καλά λόγια και πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο αυτό. Δεν είναι απόλυτα έτοιμος και θα βοηθήσει ακόμα πιο πολύ. Μιλάει πολύ με όλους και τους ακούει όλους».

-την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Σπόρτινγκ και το Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους: «Είναι μεγάλο παιχνίδι, μου αρέσει πολύ η Μπαρτσελόνα. Πιστεύω ότι θα κερδίσει η Μπαρτσελόνα. Στο άλλο ματς, αν κερδίσει ο Ολυμπιακός την Σπόρτινγκ μπορεί να πετύχει τον στόχο του, είναι δύσκολο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό».

-τις γκέλες της Ρεάλ στη La Liga και το μικρό προβάδισμα που έχει αποκτήσει η Μπαρτσελόνα: «Βλέπω η Ρεάλ έκανε δύο ισοπαλίες και η Μπαρτσελόνα είναι μπροστά. Μόνο Μπαρτσελόνα και Ρεάλ θα κοντραριστούν για τον τίτλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x