Stoiximan Super League

«Ακραίος» πονοκέφαλος για Δώνη

Ο Γιόχανσον συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες και ο Ινσούα είναι στο όριο για νέα τιμωρία προβληματίζοντας τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο (0-1) και δείχνει ικανός να ξαναμπεί δυναμικά στην διεκδίκηση θέσης στα playoffs. Μοναδική «σκιά» στην χθεσινή βραδιά ήταν τα προβλήματα που προέκυψαν με κάρτες.

Ο Ματίας Γιόχανσον συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και ο Γιώργος Δώνης θα πρέπει να αποφασίσει σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς της Super League θα τον στερηθεί. Αυτά είναι με ΑΕΛ (εντός), ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός) και Παναιτωλικό (εκτός).

Σαν να μην έφτανε αυτό, τις έξι κάρτες έφτασε ο Εμανουέλ Ινσούα. Μάλιστα δεν έχει ακόμη εκτίσει την πρώτη τιμωρία του, για τις τέσσερις πρώτες κάρτες του, κάτι που θα κάνει στο προσεχές ματς με την ΑΕΛ. Στην επόμενη κίτρινη που θα δεχτεί ο Αργεντινός αριστερός μπακ, θα πρέπει να λείψει από δύο παιχνίδια από τα τέσσερα που θα ακολουθούν. Ο Ινσούα έχει κιτρινιστεί σε όλα τα φετινά ματς της Super League πλην εκείνου με την Ξάνθη στην Ριζούπολη.

Στο όριο των τριών καρτών βρίσκονται επίσης οι Αχιλλέας Πούγγουρας και Χρήστος Δώνης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x