Stoiximan Super League

Ακρόαση Ολυμπιακού για την «τυφλή» κάμερα λόγω καταγγελίας ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός κλήθηκε σε ακρόαση από την ΕΕΑ, έπειτα από καταγγελία του ΠΑΟΚ, για παράβαση του αθλητικού νόμου που αφορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάμερες. Ποιος ο κίνδυνος για τους Πειραιώτες.

Σε ακρόαση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κλήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε καταγγελία για παράβαση του αθλητικού νόμου του 2015 που αφορά το ηλεκτρονικό εισιτήριο και τις κάμερες στα γήπεδα.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» προέβη σε αυτήν την κίνηση λόγω των γνωστών γεγονότων στα αποδυτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη στο ματς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο και με τον Πλατανιά για το πρωτάθλημα.

Οι κάμερες που υπάρχουν στο φαληρικό γήπεδο και στις οποίες πρέπει να έχει πρόσβαση η Αστυνομία δεν λειτούργησαν και το θέμα προέκυψε όταν ζητήθηκε το υλικό από τη Διεύθυνση Αθλητικής Βίας και η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά ανέφερε ότι δεν έχει το εν λόγο υλικό.

Εφόσον η ΕΕΑ κρίνει ότι υπάρχει παραβίαση των συγκεκριμένων διατάξεων, ο Ολυμπιακός θα κινδυνεύσει με ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, πρόκειται για ποινή άνευ ουσίας, αφού η σεζόν έχει ολοκληρωθεί. Πάντως, θα αναγκαστεί να τοποθετήσει κάμερες εν όψει της νέας σεζόν η ομάδα του Πειραιά. Η υπόθεση δεν συζητήθηκε την Πέμπτη, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν και πήραν προθεσμία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x