Europa League

Ακτσάι: «Να μην έχει εύκολο βράδυ ο Ολυμπιακός»

Αποφασισμένος να κάνει τη ζωή του Ολυμπιακού δύσκολη και στη ρεβάνς της Πέμπτης δήλωσε ο προπονητής της Οσμανλίσπορ, Μουσταφά Ακτσάι.

Έτοιμος να παλέψει με τους παίκτες της Οσμανλίσπορ για την πρόκριση απέναντι στον Ολυμπιακό δήλωσε ο Μουσταφά Ακτσάι. Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας τόνισε πως ίσως θα χρειαστεί η ομάδα του να παίξει ελαφρώς πιο επιθετικά, αλλά δεν πρόκειται να ανοιχτεί και να δώσει πολλούς χώρους στους «ερυθρόλευκους».

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να έχει ένα εύκολο βράδυ. Σίγουρα ο αντίπαλος θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα με την πρόκριση, αλλά κι εμείς είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε. Δεν θα είναι εύκολο το βράδυ για κανέναν και ίσως στην έδρα μας εμείς να χρειαστεί να παίξουμε πιο επιθετικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Πάντως δεν θα παρεκκλίνουμε από τη στρατηγική μας και δεν θα ανοιχτούμε χωρίς πειθαρχία, γιατί αν δεχτούμε γκολ τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για μας», τόνισε ο προπονητής της Οσμανλίσπορ.

Ο αρχηγός και στόπερ της ομάδας, Νουμάν Γκουρουκσού, είπε με τη σειρά του: «Είχαμε μια θετική εμφάνιση στο πρώτο ματς και θέλουμε να το συνεχίσουμε και στη ρεβάνς. Μπορώ να πω πως το πρώτο παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό και για τις δύο ομάδες. Όλα κρίνονται πλέον στη ρεβάνς. Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Πιστεύω πως είναι θέμα κυρίως επιθυμίας και συγκέντρωσης. Θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη προσοχή, είμαστε μια ομάδα που τροφοδοτεί την επίθεσή της παίζοντας καλή άμυνα και πιστεύω πως θα τα πάμε καλά σαν ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x