Europa League

Ακτσάι: «Πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε»

Το αποτέλεσμα που ήθελε πήρε η Οσμανλίσπορ στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Μουσταφά Ακτσάι.

Μικρό προβάδισμα πρόκρισης πήρε η Οσμανλίσπορ κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Μουσταφά Ακτσάι, με τον τεχνικό των Τούρκων να υποστηρίζει πως το πρώτο μέρος ανήκε στην ομάδα του και το δεύτερο στους Πειραιώτες.

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, εμείς παίξαμε με αυτοπεποίθηση όπως έπρεπε να παίξουμε σε έναν εκτός έδρας αγώνα. Παίξαμε με πίεση και σκληρά, αλλά προς την μπάλα και όχι προς τους αντιπάλους μας. Στο πρώτο μέρος εμείς ήμασταν καλύτεροι, ενώ στο δεύτερο ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με τη στατιστική, ο Ολυμπιακός είχε καλύτερα νούμερα, αλλά εμείς πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Το 0-0 δεν είναι βέβαια και τόσο μεγάλο πλεονέκτημα. Σε μία εβδομάδα στην Άγκυρα θα δούμε τι θα κάνουμε»
, είπε αρχικά.

Εάν ο τρόπος που έπαιξε ο Ολυμπιακός, άλλαξε τη στρατηγική της Οσμανλί: «Όχι, εμείς ακολουθήσαμε τη στρατηγική μας. Αν δεν σεβαστείς τον αντίπαλο, το ποδόσφαιρο θα σε τιμωρήσει. Σεβαστήκαμε τον Ολυμπιακό, γιατί είναι μία ευρωπαϊκή ομάδα. Στο ποδόσφαιρο πάντα κάνεις διάφορες κινήσεις, όπως σκάκι. Εμείς κάναμε ό,τι μπορούσαμε. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και καλύτερα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x