Ισπανία

«Άκυρη» η τιμωρία του Ρονάλντο (video)

Η Ρεάλ δικαιώθηκε στην έφεσή της για την κίτρινη κάρτα που πήρε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για «θέατρο» στον αγώνα με τη Ράγιο Βαγεκάνο κι έτσι υπολογίζεται κόντρα στην Εϊμπάρ. Απουσίες για τη «βασίλισσα».

Ευχάριστα νέα για τη Ρεάλ Μαδρίτης… Η έφεση που είχε κάνει ζητώντας την ακύρωση της κίτρινης κάρτας που είχε δεχτεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο για «θέατρο» στον αγώνα της Τετάρτης με τη Ράγιο Βαγεκάνο έγινε δεκτή. Έτσι ο Πορτογάλος σταρ μένει στις τέσσερις κίτρινες κάρτες και δεν φτάνει στον αριθμό των πέντε που επισύρει ποινή μιας αγωνιστικής.

Το ριπλέι δικαίωσε τη «βασίλισσα», καθώς αποδεικνύει πως ο Ρονάλντο δεν προσπάθησε να εκμαιεύσει το σφύριγμα του διαιτητή για πέναλτι, αλλά υπήρχε ανατροπή του από αντίπαλο.

Δείτε την επίμαχη φάση:



Σε αντίθεση, πάντως, με τον Ρονάλντο, ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα μπορεί να υπολογίζει στον αγώνα του Σαββάτου με την Εϊμπάρ στο «Μπερναμπέου» τους τραυματίες Χάμες, Κεντίρα και Κοεντράο, ενώ πιθανότατα θα λείψει και ο Μπέιλ που ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x