Αγγλία

«Άκυρο» έριξε ο Περέιρα στην Έβερτον

«Προς το παρόν είμαι ακόμα προπονητής της Σανγκάη SIPS, μία ομάδα την οποία έχω μες την καρδιά μου σε μία χώρα που προοδεύει ραγδαία στο ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Πορτογάλος

Αρνητικά απάντησε ο Βίτορ Περέιρα στην Έβερτον παρά το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει η αγγλική ομάδα για να συνεργαστεί μαζί του. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο skysports και έκανε γνωστή ποια είναι η απόφασή του αλλά και εξήγησε πως έφτασε σε αυτή.

«Είναι μεγάλη τιμή και είμαι ευγνώμων που ήμουν στην λίστα μιας ομάδας, την οποία σέβομαι πολύ. Προς το παρόν είμαι ακόμα προπονητής της Σανγκάη SIPS, μία ομάδα την οποία έχω μες την καρδιά μου σε μία χώρα που προοδεύει ραγδαία στο ποδόσφαιρο. Προς το παρόν δεν είμαι σε θέση που μπορώ να αποδεχθώ άλλες δεσμεύσεις», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής και συνέχισε:

« Δεν μπορώ να αποφασίσω άμεσα, χρειάζομαι χρόνο για να σκεφτώ και να σχεδιάσω το μέλλον μου, εξετάζοντας τις επιλογές που έχω. Το αγγλικό πρωτάθλημα, το αγαπώ και κάποια στιγμή σαφώς και θα ήθελα να εξετάσω μία ευκαιρία να δουλέψω εκεί στο μέλλον», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x