Ισπανία

Ακυρώθηκε το φιλικό της Ατλέτικο με τη Γαλατασαράι

Η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Ατλέτικο Μαδρίτης που ήταν προγραμματισμένη για την 6η Αυγούστου, δεν θα γίνει τελικά κατόπιν πρωτοβουλίας της ισπανικής ομάδας.

Η πρόσφατη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστo ούτε το ποδοσφαιρικό κομμάτι της χώρας. Με τη γείτονα χώρα να βρίσκεται σε καταστάσεις αβεβαιότητας, η Ατλέτικο Μαδρίτης αποφάσισε να μην ταξιδέψει τελικά στην Κωνσταντινούπολη, για το φιλικό παιχνίδι που είχε κανονίστεί με τη Γαλατασαράι για τις 6/8, στο «Τουρκ Τέλεκομ Αρίνα». Η διοίκηση των «ροχιμπλάνκος» υποστηρίζει πως η εν λόγω απόφαση προέκυψε για λόγους ασφαλείας των παικτών αλλά και των φιλάθλων τους.

Την είδηση επιβεβαίωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και η Γαλατασαράι, αφήνοντας πάντως να εννοηθεί πως η ακύρωση του παιχνιδιού μόλις τέσσερις μέρες πριν τη διεξαγωγή του, οφείλεται καθαρά στην ισπανική ομάδα.

Πλέον, η Ατλέτικο θα κοιτάξει για νέο αντίπαλο σε φιλικό παιχνίδι τις ίδιες περίπου ημερομηνίες, καθώς θα μεσολαβούν αρκετές ημέρες μέχρι τις 12/8 και το παιχνίδι με την Κάντιθ στην Ισπανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x