Γενικά

Πρώτη ήττα μετά από 34 ματς για την Αλ Χιλάλ, έφαγε τεσσάρα από την Αλ Αΐν του Κρέσπο!

Η Αλ Αΐν με φοβερή εμφάνιση επικράτησε με το εμφατικό 4-2 της Αλ Χιλάλ, την υποχρέωσε στην πρώτη ήττα της μετά από 34 ματς και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Asian Champions League.

Το αδιανόητο σερί της Αλ Χιλάλ έλαβε τέλος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Η ομάδα του Ζορζ Ζέσους ηττήθηκε με το βαρύ 4-2 από την Αλ Αΐν και είδε το απίθανο σερί 34 νικών που έτρεχε να σταματά άδοξα, στον πρώτο ημιτελικό του Asian Champions League.

Δήμιος της Αλ Χιλάλ, που για ακόμη ένα ματς δεν είχε στη διάθεσή της τον τραυματία Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, ο Ραχίμι. Ο φορ των γηπεδούχων πέτυχε χατ-τρικ στο πρώτο μέρος, σκοράροντας τρία τέρματα σε διάστημα 32 λεπτών. Η αρχή έγινε στο 6' και ακολούθησαν δύο πέναλτι, το ένα στο 26' και το άλλο στο 38' για το 3-0.

Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς έφτιαξε το γκολ των φιλοξενούμενων στο 49' που πέτυχε ο Μάλκομ, αλλά το σύνολο του Ερνάν Κρέσπο σκόραρε με τον Κακού στο 56', στο τρίτο πέναλτι των γηπεδούχων στον αγώνα. Ο Αλ Νταουσάρι στο 78ο λεπτό μείωσε εκ νέου, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (4-2) που δίνει πολύ μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στην Αλ Αΐν ενόψει της ρεβάνς και... φρενάρει το σερί 34 νικών της Αλ Χιλάλ σε ένα ιδιαίτερα κομβικό παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x