Stoiximan Super League

Αλαφούζος: «Ό,τι θέλουν Λυμπερόπουλος-Ουζουνίδης, δεν θα γίνουν σπατάλες όπως πέρυσι»

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του στους Νίκο Λυμπερόπουλο και Μαρίνο Ουζουνίδη, εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος σε συζήτηση που είχε με οργανωμένους οπαδούς. Τι είπε για Γουδή, Παιανία και άλλα «καυτά» θέματα.

Συζήτηση για όλα τα θέματα που βρίσκονται στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού αυτήν την περίοδο, είχε την Κυριακή ο Γιάννης Αλαφούζος με οργανωμένους οπαδούς του «τριφυλλιού» μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και αυτή έλαβε χώρα στη σουίτα που βρίσκεται στα επίσημα της Λεωφόρου.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου ξεκαθάρισε, ως γνωστόν, στους εκπροσώπους της Θύρας 13 ότι δεν αποχωρεί από τους «πράσινους» και ότι δεν είναι πλέον πρόεδρος για καθαρά τυπικούς λόγους.

«Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να είμαι πρόεδρος, αλλά συνεχίζω κανονικά να είμαι ο ιδιοκτήτης και να βάζω όσα χρήματα απαιτούνται, έτσι ώστε να μπορέσει η ομάδα να είναι ανταγωνιστική», τους είπε χαρακτηριστικά, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη».

Παράλληλα, του έγινε ερώτηση για το μπάτζετ της νέας σεζόν και αυτός τόνισε ότι θα ικανοποιηθούν τα «θέλω» του τεχνικού διευθυντή της ομάδας και του προπονητή της, χωρίς να γίνουν σπατάλες. «Θα γίνει ό,τι θέλουν ο Λυμπερόπουλος και ο Ουζουνίδης. Τους εμπιστευόμαστε απόλυτα, θα έχουν ό,τι θέλουν, αλλά δεν θα γίνουν υπερβολικές σπατάλες, όπως έγιναν το περασμένο καλοκαίρι», ανέφερε.

Σε ό,τι αφορά τα σενάρια για εμπλοκή της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην ΠΑΕ ήταν απόλυτος. «Αυτό είναι κάτι που δεν υπάρχει. Δεν γνωρίζω κάτι. Μην συζητάμε θέματα που δεν υπάρχουν», είπε χαρακτηριστικά και μίλησε για το ενδεχόμενο να υπάρξει γενικότερα κάποιος «συμπαίκτης» στην ΠΑΕ.

«Μακάρι να ήθελε να βοηθήσει κάποιος. Με ευχαρίστηση θα το δεχόμουνα, αλλά δεν βλέπω να υπάρχει κάτι», ξεκαθάρισε.

Ένα ακόμη θέμα που βρίσκεται στην επικαιρότητα είναι αυτό της πιθανής επιστροφής της πρώτης ομάδας στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας. «Συζητάμε, αλλά δεν είναι τίποτα σίγουρο ακόμα και δεν υπάρχει συμφωνία. Δεν είναι εύκολο. Συζητάμε και για το ξενοδοχείο., για να μένει η ομάδα μέσα και να έχει μια σταθερή βάση. Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να σηκώσουμε το οικονομικό βάρος της επιστροφής στην Παιανία. Μετά είναι και το Κορωπί, το οποίο μας ανήκει και θα πρέπει να το νοικιάσουμε. Είμαστε σε συζητήσεις, αλλά φαίνεται δύσκολο», ενημέρωσε ο κ. Αλαφούζος τους οπαδούς.

Φυσικά, ένα θέμα που ενδιαφέρει πάρα πολύ όλους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού είναι το γηπεδικό. «Μακάρι να γίνει το γήπεδο εκεί, θα είναι το ιδανικό. Θα μας ανεβάσει επίπεδο. Οι όποιες πιθανότητες υπάρχουν, θα πρέπει να το παρακολουθούμε στενά το θέμα και να το εκμεταλλευτούμε», τόνισε.

Του έγινε ερώτηση και για την κόντρα ανάμεσα στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Μπαλτάκο, αλλά δεν θέλησε να απαντήσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x