Stoiximan Super League

Αλαφούζος: «Όσο μας πολεμάνε, εμείς πεισμώνουμε και θα νικήσουμε» (video)

Μήνυμα με νόημα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε ο Γιάννης Αλαφούζος, στο περιθώριο της κοπής της πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. «Μας πολεμάνε, αλλά θα νικήσουμε», είπε σχετικά.

Ούτε βήμα πίσω δεν κάνει ο Παναθηναϊκός στις αρχές και τα πιστεύω του, όπως έκανε σαφές ακόμα μια φορά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στο περιθώριο της κοπής της πίτας του Ερασιτέχνη (παράλληλα με τη γιορτή για τα 108 χρόνια του συλλόγου), ο πρόεδρος της ΠΑΕ έκανε λόγο για «πόλεμο», αλλά έστειλε και μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση πως το τριφύλλι «δυναμώνει» μέσα από τις δυσκολίες και στο τέλος θα δικαιωθεί!

«Καλή χρονιά να έχουμε να είμαστε τυχεροί και να πάνε όλα καλά. Όπως όλοι ξέρουμε ο Ερασιτέχνης είναι ότι πιο γνήσιο στην οικογένεια του Παναθηναϊκού. Κατά τη γνώμη μου και η ΠΑΕ θα έπρεπε να είναι ερασιτεχνική γιατί από τότε που έγινε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είδατε τι έχουμε πάθει με τους διάφορους κυρίους που μπαίνουν και καταστρέφουν τα πάντα.

Ένα δρόμο έχουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να πολεμάμε με πίστη ότι στο τέλος θα κερδίσουμε. Νομίζω ότι πολλοί Παναθηναϊκοί, ανάμεσα σε αυτούς είμαι και εγώ, όσο πιο δύσκολα μας βάζουν τόσο περισσότερο προσπαθούμε, εμείς θα πεισμώνουμε και θα νικήσουμε.».


Η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννη Αλαφούζου στην κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2016

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x