Πέρα από τις διαβεβαιώσεις πως ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει στην κανονικότητά του και είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του, ο Γιάννης Αλαφούζος σύμφωνα με τη Live Sport στην επαφή που είχε με τον αξιωματούχο της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, αναφέρθηκε και στο νέο τοπίο του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων» φέρεται να είπε πως η πλευρά του Παναθηναϊκού είναι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένη με τη δουλειά που γίνεται στην ΕΠΟ και τη διαιτησία συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, φέρεται να είπε στον κ. Λάκοβιτς ότι δεν πρέπει να ασχολείται με τις φωνές διαμαρτυρίας. «Δεν πρέπει να σας απασχολούν οι διαμαρτυρίες που ακούγονται από ομάδες. Αποβλέπουν στο να επηρεάσουν καταστάσεις και αυτό είναι κάτι συνηθισμένο», φέρεται να είπε στον Ζόραν Λάκοβιτς, ο οποίος με τη σειρά του ξεκαθάρισε πως η FIFA και η UEFA στηρίζουν τη διοίκηση της ΕΠΟ και την ΚΕΔ.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ