Stoiximan Super League

Αλαφούζος σε Στραματσόνι: «Αξιοποίησε το ρόστερ»

Να πάρει το μέγιστο από το υπάρχον ρόστερ του Παναθηναϊκού ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι ο Γιάννης Αλαφούζος. Οι 2+2 μεταγραφές για τον Ιανουάριο.

Την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του υπάρχοντος ρόστερ ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνάντηση που είχαν το Σάββατο στο «Γ. Καλαφάτης». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλει από τον Ιταλό προπονητή να πάρει το μέγιστο από τους ποδοσφαιριστές του και εν συνεχεία να γίνουν προσθήκες για όσα κενά και όσες αδυναμίες δεν μπορούν να καλυφθούν εκ των έσω.

Το χειμερινό πλάνο του «τριφυλλιού» προβλέπει μίνιμουμ δύο μεταγραφές και πιθανώς μία με δύο ακόμη προσθήκες. Ειλημμένη απόφαση αποτελεί η απόκτηση γκολκίπερ που θα προορίζεται για βασικός, αλλά και ενός μέσου που θα λύσει τα χέρια του προπονητή, ο οποίος πίσω από τους Ζέκα και Λεντέσμα δεν έχει άλλες επιλογές. Από εκεί και πέρα, υπάρχει «παράθυρο» για επιθετικό εφόσον κριθεί πως ο Ρινάλντι δεν μπορεί να δώσει ουσιαστικές λύσεις και με δεδομένη την αδυναμία του Λέτο να παίζει στο «κόκκινο» για συνεχόμενα παιχνίδια. Επίσης υπάρχει πάντα σκέψη για μια επιπλέον λύση στα άκρα της άμυνας, είτε στα δεξιά (μιας και ο Μέστο δύσκολα θα μείνει μετά το καλοκαίρι), είτε στα αριστερά (καθώς πίσω από τον Χουλτ υπάρχει ο Χουχούμης τον οποίο ο Στραματσόνι δεν εμπιστεύεται απόλυτα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x